Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měl jsem známého Němce, který podobně jako já, pracoval coby dealer jedné firmy. Jezdívali jsme spolu po českých a slovenských nábytkářských firmách a od něj vím, že závistiví lidé jsou i v Německu. Jezdil oplem, i když by rád jezdil mercedesem, na který samozřejmě peníze měl. Nedovolil si ho koupit kvůli sousedům.

4 0
možnosti
Foto

Pane Bicero, je to možné, všude jsou závistiví a nepřející lidí, i v Řecku, ale ne do takové míry jako je to tady v ČR a to je prostě fakt. Hezký den Vám přeji.R^

0 6
možnosti
Foto

Opravdu mě mrzí, že jste se setkala se závistivými a nepřejícími lidmi tady v Česku ale asi to závisí s jakými lidmi se stýkáte a jak žijete. Já jsem byla dlouhodobě na různých místech v zahraničí ale brala jsem lidi a jejich zemi takovou jaká je a nedovolila bych si něco kritizovat. Pamatuji si, že jsem jednou řekla svému příteli, co se mojí kamarádce nelíbí na jeho zemi a on mi na to jen odpověděl, že dotyčná se může sbalit a jet domů, když tam není spokojená a měl pravdu. Nechápu, proč máte zapotřebí se do nás tady navážet, když se nám nelíbí váš protekční způsob řešení problémů, to není závist.

8 0
možnosti
Foto

Paní Brethová, tak jsem se dočkala i toho, co píšete a jste moc hodná, že mi to nenapíšete rovnou, ať se sbalím a odjedu. Víte, ono se vše může zdát kritické, ale píši i jiné články a z tohto článku i vyplývá, co je v této zemi dobré. Já nemám žádný protekční způsob, jenom nejsem zbabělá a nevím, proč bych neměla kohokoliv osovit. Je to závist, už jenom to, že si dovolíte to napsat, tak jak to napíšete. Je mi líto, ale nebudu už reagovat, protože jste se zařadila sama. A navážím se do vás, jak píšete, proto, aby vám bylo lépe. Co Vy na to?

0 2
možnosti
VV

Nevim pani Brethova, pani Kaltsogianni napsala clanek ktery se zrejme nelibil. Asi udelala chybu, ze napala dalsi, kde se snazila vysvetlit co napsala. A jistemu kruhu nenavistnych lidi jen prilila oleje do ohne.

To s tim vasim pritelem chapu. Mame zde take jednu pomerne oblibenou blogerku ktera na zemi kde udajne zije nenecha nit suchou. Take se divim proc v ni zije.

0 1
možnosti
Foto

Pane Vokoune, protože jsem žila dlouho v zahraničí, tak si tady v Česku také nemůžu zvyknout ale nesoudím lidi, protože vidím, že život tady není jednoduchý, ostatně nikde to není jednoduché a proto nesoudím ani Řeky nebo jiný národ ale proč si máme nechat líbit nadávání do nenávistných závistivců jen proto, že se nám nelíbí klientský přístup kohokoliv. Mě je jedno, jestli to je Řek, Čech nebo avatar ale volání Haniček a obvolávání politiků a doktorů, aby se někdo dostal někam mimo pořadí není něco čím by se mohl kdokoliv chlubit na sociální síti. Jak se s tím může srovnat paní Katerina, že díky její kamarádce, se tam nedostal někdo, kdo to vyšetření opravdu potřeboval dřív než ona. Aha, měl mít více drzosti, tedy odvahy někam volat nebo měl mít vlivnějšího známeho. Prostě hnus. A teď tady diskujícím nabízí, že jim také pomůže? To nám tady zavádí řecké způsoby nebo je to jen nedostatek slušného chování? Budeme všichni obvolávat Haničky a známé, abychom se někam dostali nebo stačí poprosit šikovnou Katerinu tady na blogu?

8 0
možnosti
HM

Přesně. Zřejmě je to balkánský způsob jednání, ožulit, přeskočit, předběhnout frontu, případně, možná, s nějakým tím všimným na pravém místě. Však také Řecko skončilo, jak skončilo, svého času, v době vyjednávání o půjčkách, se dost psalo například o "důchodech", které léta braly dcery státních úředníků a podobných vymoženostech, které pomohly přivést zemi zu grunt.

3 0
možnosti
Foto

Paní Márová, Vy jste ale hodně inteligentní, že? Kdo by to řekl?

0 3
možnosti
HM

Ajaj, zase už došly argumenty, tak to vezmeme ad hominem. To tedy svědčí o opravdu vééélké yntelygency ;-D

3 0
možnosti
VV

Ja teda necim, ja si opravdu zadneho nadavani do nenavistnych zavistivcu nevsiml, asi jsem cetl moc rychle.

Jen jsem si vsiml, ze se na pani Kaltsogianni ti spravni sesypaly jak vosy kdyz jim nekdo slapne do hnizda.

Asi teda mela pravdu.

0 5
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1558x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik