Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V ukázkách si "dívky" dobrovolně povídají přes Skype. To je podobné, jako by někomu daly číslo na svůj mobil. Když jde někdo takovému zážitku vstříc, tak ho holt má....

0 1
možnosti
JK

Nevím, jaká jste byla ve dvanácti vy, ale mám dojem, že ani ty dnešní holky nejsou úplně zběhlé ve světě nadržených chlapů a když to na ně takový zahraje, tak mu docela jistě uvěří přátelské úmysly.

1 0
možnosti
JK

Je dobře, že někdo zasel mezi ty prasáky nejistotu...

2 0
možnosti
Foto

Katerino, měla jsem obavy, když dospívala moje první dcera, dospěla bez komplikací (internetových slídičů), teď mi dorůstá ta druhá a... zase se o ní bojím. Dnes v době inkognita internetu se může vše. Smutné.

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že šlo o provokaci, tak by účast na tomto "průzkumu bojem" (použití této metody sociologického průzkumu je oprávněné, pokud si klade za cíl ukázat rozsah a závažnost nějakého jevu) by neměla být považována za trestný čin. To by nakonec mohlo postihnout samotné organizátory a navigátorky. Já zde ani nebudu nazývat organizátora tím správným jménem. který ty kontakty umožnil.

0 1
možnosti
MV

Jj, už jste se tak opakovaně vyjadřoval pod mým blogem na toto téma. Nicméně... obhajujete tedy po rouškou Vašich pochybnosti kvůli nastrcenym herečkam situaci kolem zneužívání dětí?

3 0
možnosti
AL

No, snad tento film aspoň trochu lidem připomene, že pedofilové, to nejsou jen "faráři", ale že mnohem mnohem víc případů zneužití se děje v rodinách a v jiných organizacích, akorát že to jaksi nikoho moc nezajímá a níkdo to valně neřeší. Spíš naopak, Opočenskému tleskali a Kulínskému záviděli.

5 0
možnosti