Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Gratuluji! :)

Autor: Katerina Kaltsogianni | pátek 6.3.2020 8:27 | karma článku: 46.31 | přečteno: 9049x

--------------------

Skvělé skóre! Jde to i bez sluníčkářů a vítačů.

Administrátorovi za výběr dík!

.

:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Nerozumím jedné věci. Pozemní hranice mezi Tureckem a Řeckem je zhruba stejně dlouhá jako pozemní hranice mezi Tureckem a Bulharskem. Proč Turci vozí imigranty na řeckou hranici a na bulharskou hranici ne? Vždyť i Bulharsko je v EU. Vypadá to, že je to ze strany Turecka výlučně akce proti Řecku.

Ještě k tomu, že imigranti často tvrdí, že převaděči jim sebrali doklady. Ale mobilní telefony jim nesebrali, což je opravdu zajímavé. A pak polovina těch mladých mužů tvrdí, že je jim 17 let, ale vypadají často tak na 25 let.

1 0
možnosti
Foto

Správně pane Krausi, jde jim o Řecko, tak jako ostatně vždy vyvolávali spory. Ale proč EU toto nechá bez pomoci, to prostě neumím pochopit.

1 0
možnosti
DK

Zavádějící titulek. Turek je tam nenechal. Turek je tam doslova nahnal s tím, že je pouští do Evropy. Turek jim také zablokoval cestu zpět.

1 0
možnosti
JS

Plane diskuse. Vysledkem bude otevreni hranic s Reckem na obe strany a tvrde prosazovani nucene solidarity na prerozdelovani migrantu v EU. To je jenom otazka casu.

0 0
možnosti
GK

To si nemyslím. Jestli teď EU couvne, bude to její konec. Teď už to bude kdo z koho

1 0
možnosti
JS

Pokud dospělý člověk si zaplatí plavbu na zcela nevhodném plavidle a dobrovolně na něj nasedne, tak si opravdu nezaslouží politování, když se utopí, tohle bych bral spíše jako přirozený výběr, tady tihle evidentně neměli na přežití, tak to chodí v přírodě od nepaměti.

Na té celé situaci mě nejvíce zaráží přístup evropských politiků i občanských hnutí. Žádné požadavky na sankce, žádné diplomatické kroky v podobě vypovězení nějakých tureckých diplomatů, žádné demonstrace před tureckými ambasádami se nikde nekonají, dokonce i novináři o tom informují jen okrajově a stroze. Kdyby něco podobného provedlo na unijní hranici Rusko, tak zde bude jistě online reportáž a vyjádřili by se všichni a novináři by nás tím krmili od rána do večera a ruští diplomaté by se poroučeli z EU a k hranici by se přesunula vojska rychlého nasazení.

8 0
možnosti
VO

V34i86t 56O38t70a17h94a72l

7. 3. 2020 12:49

Turek používá miliardy z EU na financování invaze do Sýrie a genocidu Kurdů. Tím vyrábí další uprchlíky a požaduje další peníze.

EU si takto tuto migrační vlnu předplácí.

Celé to začala Merkel a z různých zdrojů dotované neziskovky. Nepochopily, že když přijmou první vlnu, vygenerují tím další. Merkel to povýšila ještě na vyšší úroveň tím, že ty další vlny navíc přímo pozvala.

Naprostá většina migrantů jdou do Evropy kvůli penězům. Proč tedy vystavovat ty lidi riziku, sponzorovat pašeráky, sponzorovat vyděrače Osmana? Riskovat konflikty (pardon, drobná multikulturní nedorozumění) mezi imigranty a domácí populaci? Není lepší jim rovnou ty dávky posílat do zemí původu?

Chalífa Erdogan se ale pravděpodobně po anexi v Sýrii nezastaví. Některé regiony na Balkáně se už úspěšně daří destabilizovat a islamizovat. Albánie, Kosovo, Bosna. Politika Appeasementu formou výpalného nebude na fanatika Erdogana fungovat, tak jako nefungovala před 90 lety na jeho vzor se kterým sdílí nejen knír.

11 0
možnosti
Foto

Hmm, skvělé hodnocení, díky moc.

2 0
možnosti
HM

Je mi těch lidí líto , je smutné ,žeTurecko běžence používá jako svou munici proti Evropě

2 0
možnosti
Foto

A už dlouho, bohužel, obírá je o peníze a přikrmuje jim falešné představy.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
19 0
možnosti
MZ

M59i22l44o22s 19Z72a46c

6. 3. 2020 15:50

Asi nikoho nezajima ze Amerika uz skoro 20 let osvobozuje a klade mir a demokracii ne Strednim Vychode a vsude mozne a tim ty uprchliky vytvari. A vojaci by mohli chranit nase hranice a ne se valet v Afghanistanu a podobne.

0 5
možnosti
Foto

V jednom se mýlíš - Merkelová už dnes jasně řekla, že brána se do Německa už zavřela.

2 0
možnosti
Foto

to je sice pravda, Vladimíre, ale peníze Erdoganovi stále posílá.

6 1
možnosti