Takže v kolik hodin se dnes zvedá testosteron?

Jako každý rok, nevím, kolik je právě hodin? Prostě to nevím, počítač mi ukazuje 7.05 hodin, ale je to tak? Naskočí mi otázka, co budou dělat muži, pánové tvorstva, jímž se testosteron zvedá kolem desáté hodiny? Je mich jich líto.

Vážně nevím, jestli naběhne, některým mužům naskočí, testosteron, v 9 nebo v 11 hodin? Vy mi to určitě do diskuze napíšete, až budete mít čas, až svůj testosteron spotřebujete, jak jste to dnes zvládli? Nemusíte mi psát, jakým způsobem jste to udělali, ale jaký dopad má na vás změna hodiny?

Prostě jsem blbá, dobře zmírním to, napíšu, že jsem zblblá z té časové změny, ale pokud je někdo systematický, tak taková změna, tj. o jednu hodinu dříve nebo déle, může někomu zkazit úplně život. A to schválně neupozorňuji, že za chvíli nastane depresivní měsíc listopad, který já naprosto nesnáším. Nedá mi to a hledám informace o tomto hormonu.

Celkem obsáhlý článek mi vysvětluje, že v současné době mají muži s testorem problém v jakémkoliv věku, tak proč jim měnit hodinu? Vždyť to jsou pánové tvrostva. Aby se nedostali pánové do deprese hned dnes, nacházím jiný článek, který ale degraduje nás ženy. No a co? Oni - pánové tvorstva - se musí cítit dobře, nám to může být jedno. My, ženy, můžeme být rády, že si nás vůbec muži všimnou, jak se dozvídám z článku dalšího, prostě jedna depka za druhou - viz článek a citace:

"Erekce po ránu

Toto ranní překvapení čeká na většinu žen, když se ráno probudí vedle svého partnera. Erekce po probuzení však obvykle nesouvisí s přítomností ženy po mužově boku.

Jak vysvětlil doktor Sonstein, za ztopoření mohou zvýšené hladiny testosteronu, které dosahují vrcholu právě v ranních hodinách. Podle Sonsteina také existují důkazy, že muži mohou mít po ránu erekci, i když necítí žádné vzrušení. Vysvětlením může být snaha organismu o udržení zdravých sexuálních funkcí."

Zdroj: https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/vse-o-penisu.A141126_094422_zdravi_pet

 

 

 

 

Autor: Katerina Kaltsogianni | neděle 27.10.2019 7:44 | karma článku: 13,04 | přečteno: 427x