Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

trávit hodiny v posilovně by mě nebavilo ale nemyslím že svaly a bystrý mozek se musí nutně vylučovat kalogarthia je přece řecký ideál souladu krásného těla i mysli, takže trochu si občas zacvičit neškodá-okysličí se tím mozek a ten pak rychleji pracuje-aneb všeho s mírou;-)

1 0
možnosti
Foto

Já cvičím a sportuji moc ráda. Bohužel kvůli vážnému zranění krční páteře nemohu provozovat náročné sporty, ale i tak se snažím. Celý život sportuji a znám mnoho sportovců, kteří žijí vážně asketickým životem a jejich IQ je omezeno na jejich výkon. Všeho prostě fakt s mírou.R^

0 0
možnosti
Foto

R^Dneska se to sice uz moc nenosi, Katerino, ale zit se musi doopravdy. Se vsemy sny, idealy, skutky, vyhrami a prohrami a pokud mozno s cistym svedomim:-)

1 0
možnosti
RK

Dost dlouho jsem se pokoušel organizovat a upravovat svůj život tak, abych vyhověl ostatním. Pak jsem zjistil, že kolikrát i ti nejbližší mi uměli namydlit schody a soustředil jsem se na to, jak obstojím sám před sebou. Tím nechci říci, že nebyl někdo hodně blízký, leč čas je naprosto nemilosrdný a zvykl si nám brát co se mu zlíbí. A tak si dělám, co mi rozjasní líce nebo je naopak nafoukne, protože i vztekat se je potřeba. A inteligentní, vtipná a queenie's šaramantní byste dle mého skromného názoru byla i jako Andula. Jen to jméno by mi nějak nesedělo V;-)V;-)V;-)

2 0
možnosti
Foto

Králi Richarde, doufám, že jste se i trochu usmál. Moc díky. Andula nikdy, to se raději za Vás vdám, kdyby to bylo urgentní. Je dobré vědět, že máte někde nějakého Ovčáčka, že? Ne, ne, v žádném případě nejsem ovce, nesnáším skopové, což má daleko hlubší důvod. Ale jsem tu.R^V;-DV:-)V

0 0
možnosti
JS

Lituji, ale tím jste chtěla říct CO?

1 0
možnosti
Foto

P.S.: pro mě za mě, třeba i Kńofna Zábrdíčková. Ale vo to nejde. Jenom o to, zůstat hlavně sám/sama sebou, gender nedender;-) Jo, a taky blog/neblog, neb i tak může hrozit až blok:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak, když jsem posiloval a že jsem tomu dal drahně let... dělal jsem mnohem větší voloviny než dneska.... kdy... no jak to mám s cvičením je dost vidět z profilovky na blogu ;-D

2 0
možnosti
Foto

Tak se jdu podívat, já myslela, milý Filipe, že jste jenom diskutující, proč nemáte fotku tady??;-D

0 0
možnosti
Foto

:-);-D Víte, ve světě sportu se celý život pohybuju, má živnost je z tohoto oboru stejně jako 70% mých známých. Z různých odvětví sportu.

A mohu zodpovědně říct že zrovna "borci" z fitek neoplývají přebytečnou inteligencí a v kreativitě mají docela slušný deficit. A protože jim chybí i fantazie a nějaké obšírnější znalosti, mají docela omezený jídelníček.

Jsou to takoví asketové co svůj asketismus považují za šlechtický titul. Mnohdy je mi jich líto.

3 0
možnosti
Foto

Paní Hano, mohu-li, naprostý souhlas.R^;-D

0 0
možnosti
KB

Pravdu díte, řecká bohyně Kateřino.

Jasná karma.

2 0
možnosti
Foto

Jé, Karle, má dvě radost, díky za karmu a za tu bohy, snad dnes usnu.V;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1558x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik