Reklama na silné Česko nebo na vyhladovělý stát?

Když jsem viděla premiéra Babiše v té kšiltovce - viz obrázek, tak jsem litovala, že neumím brečet. Bylo mi do pláče. Podívejte se, jak tam premiér vypadá? Je mi ho líto. Vypadá jako kdyby držel hladovku za Čapí hnízdo. Hej?!

Fajn, víme, že má premiér svého trenéra, který s ním chodí ráno cvičit, nevím, jestli stále, protože je premiér na té fotce totálně zbědovaný a hodně vyhublý. Víme, že má koučku, která ho učí češtinu. Určitě mě skvělou PR agenturu, která dosud pracovala dobře, ale tuhle kšiltovku, kterou může každý jeho volič použít na Mistrovství světa ve fotbale nebo hokeji (pokud bude mít na vstupenku), jak jsem někde četla, tu mu navrhli asi jako pomstu. 

Premiér má rád šedé svetry i šedé obleky. Barva šedá je odporná, protože evokuje šeď v životě, já ji totálně nesnáším. A oni ho vyfotí v šedé košili. Kdyby mu alespoň oblékli bílou a dali mu modrou kravatu, tak by Babiš reprezentoval barvy české národní vlajky.

Pak se mi rozjela fantazie naplno, protože je tady dost blogerů, kteří by nám chtěli šéfovat jejich nezaměnitelným a nepochopitelným stylem. Tak proč bychom tedy i my, kteří píšeme do blogu premiéra A. Babiše, jinak zvaného "Babišpress," neměli mít svoje kšiltovky s nápisem "Jsem bloger a kdo je víc?" Zajímavý a dostačující název by byl i "premiér blogerů," sorry, klidně i "premiérka blogerů," protože máme tu rovnoprávnost.

Pokud by se nad mým návrhem admini zamysleli a dali dotaz na majitele Mafra, tj. na A. Babiše, tak nevolte určitě červenou barvu, kterou má na sobě skutečný premiér. I proto by starší ženy neměly nosit červené vlasy, jelikož tato barva zvýrazní všechny vrásky a povadlé rysy. Tak se podívejte, je to tak, jak píšu. Možná, že vypadá premiér zbědovaně, proto, že je nespokojený s tou rudou barvou, která nám připomíná sovětskou vlajku a rudou nadvládu nebo tím, že je nevyspalý a ohnutý z toho jak tahá tu tašku s lejstry, která ho ohýbá do té strany, ve které ruce ji nese.

Foceno z počítače.

Navíc ta čepice je mu velká nebo má malou hlavu. Já nevím. Každopádně, kdo vymyslel tuto PR akci, tak je hodně chytrý, něco za tím vším bude. Tipnu si na:

- Nastávající hladomor?

- Milujme Rusko?

- Národe, sorry? 

- I Čína má červenou - bez otazníku.

Mohla bych takto pokračovat do nekonečna. Tak co si myslíte, jaký je pravý důvod této fotky?

 

 

 

 

Autor: Katerina Kaltsogianni | pátek 10.5.2019 11:23 | karma článku: 24,30 | přečteno: 1079x