Prostitutka bez roušky a nouzový stav bez výběrových řízení

Začíná mě to bavit, jak politici svorně sdělují, že nouzový stav potrvá už kvůli tomu, aby nebyla vypisována výběrová řízení na ochranné pomůcky. Vlastně VŘ nemusí být vypisována na nic, když máme nouzový stav. Co? To je síla.

TV Nova ve svých zprávách ukázala, jak jde policie k dívce (alespoň tak vypadala), která nabízela svoje sexuální služby řidičům TIR. A moderátor zděšeně ukončil tuto velmi, ale velmi zajímavou zprávu tím, že doslova zděšeně řekl, že byla prostitutka bez roušky. Kdybych se neválela na gauči, tak smíchy upadnu. Nouzový stav začíná být zajímavý a vtipný. Rouška je více, nežli pohlavní choroby, rouška je prostě nej a stává se nedílnou součástí našich životů. Určitě se rouška stane i módním doplňkem.

Pak jsem sledovala prohlášení Prof. Prymuly, který si nouzový stav plete s diktátorským režimem, který dopředu ví, co bude, jak nechá zavřené hranice, takže nebudou žádné prázdniny. A co ti, co potřebují jet do ciziny domů - můj případ - a ti, co si potřebují vyřídit resty cestovních kanceláří, aby neskončili odsouzeni bez přítomnosti??? Nedomyšlenost těchto prohlášení je trestuhodná.

K tomu nosí stále tu černou roušku, jejíž žluté strany nejsou s jeho obličejem spojeny. Stačí ji vyvářet a žehlit, když ji nosí denně? Možná, že má samočistící roušku nebo má hodně času, protože není nutné vypisovat výběrová řízení na ochranné pomůcky, ani se zabývat krachujícími cestovkami a firmami, jejichž obživa je zajištěna v zahraničí. To je něco, vážení, co nejsem schopna pochopit, když je tolik kritiky na kvalitu respirátorů nebo testovacích sad z Číny, když je nouzový stav prodlužován kvůli kámošům.

Za projekt "inteligentní karanténa" by se nemusel stydět Mossad, FBI a KGB dohromady. Vypadá to, že chtějí pomoci těm, co přišli s nemocným do kontaktu, ale to je jen jako, pak budeme sledovat chudáky živnostníky nebo podnikatele, až otevřou svoje firmy, samozřejmě vládu a stranu vynecháme, protože to by nebyla inteligentní karanténa. Přijde mi to prostě hodně divné, protože kdyby testovali celoplošně, pak tuto aktivitu beru a zatleskám, že chce krizový štáb udělat pro zdraví svých občanů co nejvíce. Ještě bych tuto "chytrou karanténu," brala u těch prostitutek, protože rouška ochrání oba aktéry od koronaviru. Bože, co je tohle všechno za blbosti?

Přeci bychom neměli tleskat těm, co se kamarádí s Čínou a neustále nám to sdělují, ani těm, co se nestydí říkat, že je nouzový stav dobrý kvůli tomu, že nebude vypisování výběrových řízení, protože by se náhodou mohl najít nějaký český podnikatel, který by měl řešení na všechny možné ochranné pomůcky a dokonce i lepší kvalitu na roušky a ochranné oděvy. A to si tedy nesmíme dovolit, protože Čína je prostě nejvíc. A já mám pocit, že po nouzovém stavu přijde diktátorský režim, protože se daří odvrátit pozornost od věcí, které se dávno měly řešit. A na tyto by neměl nouzový stav mít žádný ohled.

Kdyby se vám zdálo, že tady pletu několik témat dohromady, tak se vám to nezdá, protože jsem z toho úplně zblblá.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | pátek 3.4.2020 17:00 | karma článku: 0 | přečteno: 205x