Proč si tady ty imigranty nenecháte?

Zeptala se mě jedna česká turistka a já myslela, že vyletím z kůže. V Řecku je krize, takže i kdyby byl tento stát empatický až do nebe, tak tu nemohou imigranty nechat. Nemluvě o tom, že už se dávno nejedná o válečné imigranty.

"Protože nechceme a nemůžeme," odpověděla jsem.

"A proč je sem berete?" padla druhá otázka, která mě fakt rozzuřila.

Začala jsem povídat o tom, že kdyby se celosvětově změnil zákon o mezinárodních vodách, takže by se imigranti v bárkách nemohli nikam dostat. Ale tento se nezměnil. A tak stále připlouvají ze všech možných koutů chudých zemí jak do Řecka, tak i do Itálie. Ale ta ohromná masa už je přesídlena do Evropy.

"My je v Čechách nechceme," pokračovala dál v hloupé a amatérské diskuzi česká turistka.

"Jo, jo, to je evidentní, také tam žádné imigranty nemáte," odvětila jsem naštvaně. 

"No, nemáme, nechtějí u nás být, chtějí do Německa," pokračovala dál ve své analýze žena.

Nechtěla jsem úplně zuřit, protože se zapomnělo na to, jak je Merkelová všechny zvala s otevřenou náručí. Zapomnělo se na to, že se situace vymkla z rukou, na to, že takové chyby by politici neměli dělat. Večer jsme se setkali ještě se Slováky, kteří nám sdělili, že mají sedm imigrantů, ostatní na Slovensku nechtěli zůstat. Vážně jenom sedm? 

Pravda je i taková, že Řekové hodně zpočátku imigrantům pomáhali, jen tak lidsky. Je pravda, že řecká pohostinnost a podnebí vyhovuje imigrantům, o tom už jsem psala, ale vážně tady nemohou zůstat z několika důvodů. Mezitím tady vybujela díky imigrantům kriminalita v Aténách. Vzpomněla jsem si také na to, jak dostali Turci několik miliónů, možná miliard, na pomoc imigrantům. Řekové nedostali oproti Turecku od Merkelové nic. 

Vrtá mi hlavou, proč muslimové posílají muslimy do Evropy, proč z první vlny imigrantů vznikl neuvěřitelný byznys, který byl dle mého naplánovaný. Klidně se tento mohl jmenoval Cestovní kancelář Imigranti, s. r. o. Všichni na tom vydělali, protože imigranti platili neuvěřitelné peníze za převoz bárkou, taxíkem, mnohdy za svoji smrt.

Zarazila mě ta nenávist a neznalost imigrantské problematiky. Realita, že muslimové ovládli Evropu, což se už možná děje, začíná nabývat velkých rozměrů. Pomalu a nenápadně, ale klidně i rychle a nápadně se hrnou další a další do Evropy, kteří vůbec nespadají do kategorie "imigrant," spíše jsou to problematičtí členové národů, kde je chudoba na prvním místě a na druhém je kriminalita.

Tato velká chyba několika politiků může zkazit život celé Evropy. Když se nad tím vším tak zamýšlím, tak mě mrazí. Když si vzpomenu na nenávistný projev české turistky, tak mě také mrazí, protože těmi nitkami zatahali tentokrát hlavy států hodně špatně, protože nyní vládne v Evropě dvojí nebo dvojitá nenávist. 

Podle mě je dávno chybou i to, že "podřadnější národy," kde vládne ekonomická krize se dávno dostaly jak do Řecka, tak do Čech. Jsem si vědoma, že napsat "podřadnější národy," není tak úplně v pořádku, ale toto slovo jsem použila, protože oběma zemím vyhovuje, že tito lidé, kteří pocházejí ze zemí, kde jsou ekonomické problémy, vykonávají podřadnější práce. 

Prostě imigranti jsou tu už dlouho, jenom před několika málo lety to byla velmi dobře zorganizovaná akce a tak nezbývá, nežli všechno přehodnotit, vytvořit zákony, poslat je paní Merkelové do Německa, když je tak moc chtěla, aby nevznikala taková národnostní nenávist, která je nelidská. 

Jistě by se dalo mnohé napsat o znásilňování žen a dětí. Tyto národy neznali svobodu obou pohlaví, jak ji známe my, neznají starou evropskou kulturu. Umí si vzít, co chtějí a potřebují, a to i za cenu násilí, což není nic nového pod sluncem. Takže opět z toho všeho vyplývá, jakou chybu udělali politici, kteří mají mít přehled o jejich kultuře, sociálním postavení a náboženství. Vážně to měli vzít na vědomí, nepodcenit žádnou maličkost. 

A tady platí, že maličkosti tvoří velké věci. Jenomže v tomto případě se jedná o velké věci, které nepotřebujeme. A tak odpovídám na otázku "Proč si tady ty imigranty nenecháte?"

 

 

 

Autor: Katerina Kaltsogianni | pátek 19.7.2019 9:06 | karma článku: 0 | přečteno: 519x