Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^moc hezké fotky a zajímavý text:-)R^

1 0
možnosti
IL

I18v79a13n72a 67L62a88n38c34e

29. 4. 2019 23:14

Krasne povidani.R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Milá Katerino, je vidět, že svoji zemi, vlast, kde jste se narodila, milujete... Díky za hezké povídání, ve kterém jste ji přiblížila i nám. Já jsem v Řecku nikdy nebyla, ale představuji si ji tak, jak byla vylíčena ve filmu Řek Zorba. A líbí se mi řecké kolové tance, kdysi byly ukázky v televizi. Řekové jsou upřímní, vitální lidé, kteří se dovedou smát, i plakat... R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Mirunko, já jsem se tam nenarodila, dostala jsem se poprvé do Řecka po pádu diktatury. A kolové tance miluji, učím je tady. Tak v pohodě, můžete přiletět, byla bych moc ráda.R^:-)

0 0
možnosti
HT

Moc hezky napsané,mám hodně příbuzných v cizině posílají mi, fota, jak slaví a zároveň přejí i mě R^

1 0
možnosti
Foto

Ze strany mých prapra a prarodičů a určitě i dalších prapra, je to samý katolík. Máma chodila 4 kilometry pěšky do kostela za každého počasí s další tlupou věřících, dokud jí nohy nesly. Jednou za rok putovali tito, ke vzdálenůmu Chlumu sv. Máří. Tam se vydávaly celé rodiny i s malými dětmi. Nazpět se mužská část dost motala, jejich záchranou bývaly příkopy podél cesty. Katko, povedený nový týden!:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jé, Horste, my si v Řecku vždy přejeme krásný začátek týdne, i když mi dnes umřela moje nejlepší kamarádka. Ale moc děkuji za čtení.

0 0
možnosti
Foto

Krásné, po duši hladící. Nedávno zde paní Tenzler vysvětlovala jak je to s termínem Velikonoc a vy teď kontrujete tím, jak jsou pravoslavné posunuté. Můžete sem prosím dát info, jak to s těmi pravoslavnými Velikonocemi tedy je? Děkuji, pěkný den.

1 0
možnosti
Foto

Slaví se podle juliánského kalendáře, jinak také zvaných paschálií. Pascha jsou Velikonoce. Jednout tak za čtyři roky se sejdou pravoslavné s katolickými. Děkuji za čtení.R^

0 0
možnosti
Foto

Rád Vám posílám (malinko opožděné) přání k velikonočním svátkům. Dík za článek

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1558x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik