Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Slysela jste nekdy o Morave a moravskem narodu kdyz uz tem narodum tolik dekujete?

1 0
možnosti
JZ

Trochu jsem se zamyslel nad tim, co by mi asi v zahranici chybelo z teto zeme, a dospel jsem k prekvapivemu zjisteni, ze asi jen relativne nizke ceny, pivo a klid meho domu. Anebo cokoli, co je nekde v zahranici na horsi urovni nez tady. Kuchyn by mi nechybela, dobre se vari vsude, kde jsem zatim byl.

0 0
možnosti
Foto

J74a12n 83Š62i76k

29. 9. 2019 8:48

Miluji naši zem se všemi klady a přes všechny zápory. Proto děkuji paní Kataríno

2 0
možnosti
RE

To bylo pěknéR^ I já, přestože jsem se tu normálně narodil, jsem měl s žitím tady potíže. Mám racionální myšlení a tak jsem chování lidí tady dlouho nerozuměl. Je faktem, že nakonec u Čechů vše překryje humor. Ten konec sedí. S rozdělením Československa bytostně nesouhlasím. V cizině nás znají pořád pod "Czechoslovakia" a já je ani neopravuju.

1 0
možnosti
PB

P33e46t71r 32B69u25r75i58a38n

28. 9. 2019 20:20

Karma. Ovšem kdo z pánů byl za socíku na vojně musel uznat, že se Slováky nešlo vyjít. Taková koncentrace primitivního nacionalismu a stupidní nabubřelosti v jaké žili oni se vidí snad jen v u Rusů.

4 0
možnosti
DR

Ještě že ty rusy máte, bez nich by jste už nenapsal nic. A ohledně té vojny je to věc názoru, slyšel jsem úplně něco jiného a tj. že slováci úplně v pohodě, naopak naprosto nejhorší byli pražáci.

1 1
možnosti
JK

Autorko, chtěl bych se zeptat, zda kvůli složité politické situaci v Řecku měli Řekové v v naší republice devizové účty. Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

To nevím, v současné době jsou velmi hlídaní, tak o tom pochybuji. Takové informace jsou dosti zvláštní, nemyslíte?

0 0
možnosti
PK

Napsala jste to hezky.

4 0
možnosti
JB

Paní Katarino, díky za článek. Jen prosím - když Řecko, tak také Česko. ČR je pouze momentální státní uspořádání u nás. stejně tak jako HR (Helénská republika - nebo snad ŘR) v Řecku. Děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Jane, díky za upozornění, dám si na to pozor,když mně slovo Česko nejde do prstů, Čechy ano. Ale zamyslím se. Hezký zbytek víkendu.

1 0
možnosti
Foto

:-) Díky za slova, která tu pro vyváženost trošku chyběla.

2 0
možnosti
Foto

není zač, cítila jsem to, že TO musím a chci napsat.

3 0
možnosti