Politici udělali z ČR odpadkový koš

Osobně o těch politicích nemůžu už nic číst. K žádný volbám nejdu, protože nemůžu souhlasit s kandidáty do EU, hlavně s tím jedním. A tohle se snad může stát jenom v ČR. Nějak mám na jazyku sdělit, že je to diktatura popelářů.  

Snažíte se psát, analyzovat, mudrovat, kombinovat, leč všechno je marné. Lidi, já nejsem čarodějka, ale jedno vím určitě. Babiš znovu vyhraje, Rath drze kandiduje, ale to všechno proto, že jim to tady dovolíte. Prostě je to tak, někdy je třeba psát věci na rovinu. A tady bych mohla svůj článek skončit.

Každé slovo navíc je zbytečné. Víme, že diktatura je systém, který nelze jen tak prolomit.

Jenomže to by byl příliš krátký článek, tak já se pozastavím nad tím, že v tak malé zemi je tolik velkých průserů a vy - malý národ - to všechno dovolíte. Bože, probuďte se, přestaňte tápat, nejste Šípkové Růženky. 

Tady vyhraje prostě ten, kdo je drzejší, ten, který udělá všechno možné, protože slušný člověk na takové jednání nemá žádnou odpověď.

Normální člověk se prostě a normálně lidsky stydí, když něco provede. A to je zřejmě většina českého národa, protože jinak bych musela napsat, že jste blbí. A to se mi moc nechce. A ještě můžu napsat, že jste z toho všeho hrozně unavení, z těch očekávání, jak dopadnou ty všechny nevyřešené kauzy. Protože já jsem z toho tedy unavená žít v zemi, která je dobrá na to, aby odebírala nekvalitní potraviny, aby......je to tolik, že se mi nechce vypisovat jednotlivé kauzy.

Nechápu, proč musíme jíst maso plné salmonelózy, nechápu, proč máme dvojí kvalitu, nechápu vůbec nic, protože jsem totálně z toho všeho otrávená. Nechápu, proč je ČR odpadkovým košem pro EU? Zároveň je nevysypanou popelnicí, ze které se vybírají odpadky, opráší se a jede se vesele dál. 

Možná, že Kájínek bude zvolen jednou ministrem spravedlnosti, Zeman se bude válet v tom svém člunu a pádlovat si v tom malém rybníku, kde je tolik průserů za vydatného smíchu Ovčáčka. No jo, holt, země, která začíná být všem pro smích. 

Proč ne? Když i Luboš X. Veselý si pozval Ratha do svého pořadu a pomalu, ale jistě z něho bude zase VIP. 

https://www.youtube.com/watch?v=qSUTavv5gS8

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | sobota 25.5.2019 10:08 | karma článku: 0 | přečteno: 163x