Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J71o34s48e43f 68B50á53r87t11a

7. 10. 2019 16:57

Vyznamenání by měl dostat Xaver, že se postavil té mediální smečce

1 0
možnosti
MK

Koukám, že tu ostudnou slovní přestřelku mezi Š.Medkovou a K.K. někdo odstranil. Jak příznačné. Dobře to napsal níže pan doktor Vodvářka. Tak to snad taky někdo nevymaže, i když, kdo ví?Rv

0 0
možnosti
PK

Víte kolik takových lidí odešlo bez poct a vyznamenání, a myslím, že většina z nich by o to ani nestála....

3 0
možnosti
MB

Souhlasím, pouze technická - Jsme v roce 30 výročí 1989. Domnívám se, doba vhodná k tomu, aby tvořila osu páteře Státních vyznamenání k 28.10. Živí - neživí, prostě ti, kteří se o Svobodu zasloužili. Kdo jiný tam má především stát ve slavnostní řadě - Václav Klaus ? Tak uvažuji já, nezdolný blb ... :-)

0 0
možnosti
MB

Osobní invektivy blogerů v podstatě připomínají, běžnost jevů ve společnosti. Myslím si, že k ničemu nevedou - správnost bitev spatřuji v názorech, pohledech, na to probíhající. Mj., ani neminusuji, nevidím v tom žádný smysl - Snažím se nastavit argumentaci svou . Minus mi nevadí, mrzí mne absence protiargumentu protistrany ...

Přiznávám, že se neorientuji v řecké satiře, nicméně ta česká je nevyčerpatelná. J. Hašek, nebo Divadlo Járy Cimrmana, má obrovské sousty námětů ! Já osobně, jsem se odebral do Hospody na mýtince a roztopil pec - Panečku, to jsem viděl věci ... !

V podstatě školení Božského Káji, až za rok ! - Pak obdrží vyznamenání! Nyní přichází na řadu ti, kteří zemi převedli do stavu spáleného! Žili jsme v Nejisté sezoně a Prognozovali. Ještě jsme vůbec netušili, že si ČR i opozičně podělíme! Že i bílý lev se zjeví! Pravda, jsou i kecalové, Rychecký, asi neslyšel pojem - Němý Bobeš! S Němcovými je furt nějaký problém ! Je zde Božena, Miroslava a dokonce i Dana ! Je s nimi jenom potíž. Teď zase dokonce jakási Vlasta. Je to hrozné, odeberu se ke své Švestce a vyčkám příchodu Ovčáčka. Odebral se do Liptákova, nebo je u Koněva. poté zajisté poradí. Moc Českého nebe tady není, prostě taková Afrika. Já říkám - Obestírá nás hradní Lijavec :-)

1 0
možnosti
Foto

Paní Katerino, v minulém článku, jenž nyní dlí v HP, jste si stěžovala na agresi. Cosi jsem Vám psal a myslím, že jsme se shodli.

Napsala jste tenhle blog, který bych z fleku podepsal. A pak - naprosto zbytečně - v diskusi, uděláte to, co Vám nejspíše vadí na některých jiných blogerech. Váš útok na Šárku Medkovou byl právě to, co je na podobných diskusích toxické, otravující a svým způsobem zákeřné. Trefit toho druhého do citlivého místa. Máte z toho dobrý pocit? Ulevilo se Vám? Pak vězte, že je to přesně to, co na Vás bude zkoušet těch 5-7 jedinců, o kterých jsme si psali. V tom případě ale nesmíte lkát, psát cosi o znechucení atd. Protože - i Vy jste k tomu přispěla.

Pěkné ráno.

6 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu, proč by nesměla lkát. Může lkát a může psát o znechucení.

1 0
možnosti
MK

Proč nezmizela? Teda debata mezi blogerkou a Šárkou Medkovou, to je hnus. Opět jste se předvedla, nezkousnete jiný nazor. Arogance, napadání, urážky... byt Vaším vymodlenym synem, tak se stydím. A můžete, Kateirino, mazat, jak máte ve zvyku. Sorry, ale tohle je přes čáru. Rv

4 0
možnosti
ND

Jen ještě drobnost z úprku paní autorky z blogu, který se nekonal. Můžete mi prosím říct co bych vám měla zavidet? Strašně by mě to zajímalo :-)

1 0
možnosti
Foto

Plně vás chápu a dávám karmu.

Jenže jak pravil už klasik:

"Tady se víc platí muzika než fyzika."

V důsledku toho tu ovšem není žádný Einstein.

7 1
možnosti
Foto

.... a ještě bych dodal:

Zábavní průmysl s obrovským náskokem vítězí nad vědou a vzděláváním.

Trochu mi to připomíná chléb a hry.:-)

3 0
možnosti
MV

Bravo! Kratky, jasny, vystizny. V tomhle jsem s Vama, Katerino, za jedno. Ta zenska svuj rad od jednotlivych lidi uz davno dostala. ale prave proto, jak je skromna, tak o tom nikde nemluvi. ona ma nasi uctu, ona ma nas respekt. a je, prominte mi, uplne jedno, jestli se Zeman pochlapi a misto "hvezd" oceni cloveka. Rad Bileho lva - nebo jak se ten metal jmenuje, nejsem si jisty - pani Nemcova uz od Cechu davno ma. Moc Vam jeste dekuju za tento blog.

7 2
možnosti
ND

Nebudu komentovat vaše emoce ode zdi ke zdi, zaměřím se na obsah článku.

Ta paní je vyznamenana, má byt vyznamenává každým prezidentem, který se chopí úřadu?

2 0
možnosti
MV

jak jsem shora uvedl, podle meho soudu by mela prave tato zena obdrzet nejvyssi statni vyznamenani, ne "jen" pouhe medaile

mela by obdrzet jeho symbol - Řád Bíleho lva, obsah toho, za co ji bude symbol udelen vidi na vlastni oci kazdy soudny Cech

neni mnoho, nebojim se napsat, neni zadna zijici Ceska jako paní Dana Nemcova

a ano, respektuji opacne nazory

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik