Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J96i39ř65í 69F23o13g43e66l

17. 5. 2020 12:22

Vaše slova jsou dá se říci zlatá.

Ovšem vyvstává otázka. Stojí Řecko vůbec o české turisty? Vyvíjí nějakou iniciativu? Neměl by to být především zájem Řecka turisty k sobě dostat?

Mně připadne, žo to mají řeci tak nějak na háku.;-)

2 0
možnosti

J49i85ř88í 98F70o71g59e17l

17. 5. 2020 13:06

A přidávám omluvu za hrubku.

0 0
možnosti

Myslím, že do Itálie se letos odváží opravdu jen silný jedinec:-/. A do ostatních turistických destinací asi jen ti co se cítí bez jakýkoliv zdravotních potíží a nebojí se. Rok bez dovolené u moře nikoho nezabije, hlavně když slyšíme v médiích že lidem docházejí peníze .....

0 0
možnosti
Foto

Nezabije, ale proč tam nejet když to půjde. Ta komedie s tou koronou je nafouklá víc než by jí slušelo. Někomu se to asi hodí do krámu.

3 0
možnosti
Foto

Před pár dny se pak v Itálii díky italskému poslanci Vittoriu Sgarbimu provalilo, že na covid-19 ve skutečnosti nezemřely desetitisíce lidí, jak mainstream opakovaně tvrdí – údajně až 29 000, ale pouze 925 osob.Sgarbimu se dostaly do rukou statistiky italského národního institutu zdraví, podle kterých, kromě oněch 925 osob, u všech ostatních uvedených v podvodné coronavirové statistice, byly příčinou smrti naprosto jiné a mnohem závažnější choroby, kterými už dlouho předtím trpěly, jako jsou kardiovaskulární onemocnění, diabetes, onkologická onemocnění a další závažné choroby. Prof. Püschel také kritizoval nařízení Kochova institutu v Berlíně, podle kterého každý mrtvý, u kterého se prokáže pozitivní COVID 19 test, by měl být počítán jako oběť pandemie. Takto se mimochodem postupuje i všude jinde ve světě včetně ČR! Je proto evidentní, že ony oficiální děsivé statistiky “obětí” nemají s realitou nic společného! Ale prof. Puschel není jediný odvážný lékař v Německu, který říká nahlas nepříjemnou pravdu. Dalšími jsou třeba Dr. B. Schiffmann (Youtube mu hned smazala profil), nebo Dr. Wodarg, či. prof. dr. S. Bhakdi, prof. dr. Hockertz a někteří další. Vždy se ale jedná o známé odborníky z oboru mikrobiologie, epidemiologie atd .Podle výše uvedených lékařů se jedná pouze o vyvolávání paniky, která nemá reálný základ. Medii vyděšení lidé pak berou některé nemocnice útokem ačkoliv trpí pouze banálními respiračními potížemi. Onen koronavirus tu byl přece vždy a koronavirů je skoro 100. Fakta ale nikoho prý nezajímají. Začíná se potvrzovat, že se jedná o uměle vyvolanou krizi globálních “elit”. Na jejím provádění se musí účastnit bohužel všechny země. To samé tvrdí i naši špičkoví lékaři z oboru mikrobiologie, epidemiologie.

4 2
možnosti
Foto

Řecko dobrý, nikdy jsem tam nebyl a asi ani letos to nedopadne.:-) Ale nikdy neříkej nikdy. Na letošek mám plánovaný Balt.

1 0
možnosti
Foto

Tak Řecko by mělo pohnout, Chorvaté už mají otevřeno...letošní turistická sezona bude opravdu zajímavá, třeba si někdo virus přiveze z Řecka kde to chytí od italského turisty....

0 0
možnosti

Rozlišuji mezi odvahou a sobeckostí. Za odvahu (nebo třeba i bláznovství) považuji čin, který ohrožuje pouze mě, za sobeckost čin, který pro mé vlastní EGO ohrožuje i ostatní.

2 1
možnosti
Foto

Sobeckost? A vy nejste sobec, když chcete aby všichni kvůli Vám seděli doma na zadku a šaškovali do nekonečna z rouškou...?

4 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik