O psychopatech

Psát o psychopatech není žádná legrace, protože starý název "psychopat" každého vyděsí. V dnešní době se těmto lidem říká "osoby s poruchou osobnosti."  

Do zprávy mi napsala atraktivní blondýnka, která skutečně žila s psychopatem, ať napíšu článek, ať píšu o psychopatech, protože její osobní zkušenost je hodně smutná. Prosila mě, abych zdůraznila, že je psychopatie, resp. porucha osobnosti, neléčitelná. Plním jí tedy přání a rovněž potvrzuji zásadní fakt, že genetické řetězce jsou nezničitelné. Pokud tedy chcete někoho léčit a pomáhat mu, buďte si jisti, že skončíte na psychiatrii vy.

Dostala se z toho, ale je to už mnoho let, leč následky si nese do dnešních dnů. Její život se ubírá naprosto bez mužské opory, bez lásky k nějakému partnerovi, bez sexu a bez doteků. Prostě tato dáma už nikdy nechtěla nikoho potkat. Možná chtěla, ale takový psychopat dokáže neskutečné divy a dokáže dokonale člověka otrávit na celý život. Rozhodně dokáže zabít cokoliv, ať už psychickým týráním nebo tím fyzickým. Blondýnka "maká," za tři ženy, aby uživila svoji dceru a maminku. 

Protože jí chci vyhovět, tak se hluboce nad tímto rozměrným tématem zamyslím. Téma je to vděčné a téměř nekončící. Hlavou mi jedou myšlenky, pochodují tam psychopati, ovšem i psychopatky. Vypadá to jako na módní přehlídce, protože každý psychopat je něčím výjimečný, matoucí, žádoucí, odporný a nenáviděný. Na pomyslné molo vstupují ženské psychopatky, které jsou snad ještě brutálnější, nežli muži. Jedna byla z NDR, teď nosí divné kostýmy, že?

Nemůžu o nich psát, moje múza si na mě nesedne, prostě to nemá žádný význam. Je jich tolik, že bych měla psát o někom, kdo netrpí poruchou osobnosti, o někom, kdo si to zaslouží, o někom, kdo umí normálně číst a nepřevádí cokoliv do těch praštěných psychopatických vzorců.

Psychopati, co na nás denně zírají a mluví z TV, ale i ti, co jsou za mřížemi, ti, co vás tak matou svojí "výjimečností," mají velmi jednoduchý vzorec, který je neměnný. A může být postříkán tou nejdražší toaletní vodou, mít na ruce Rolexy nebo může páchnout a dealovat drogy, tak je to stále o tom, že u nich platí vzorec 1 + 1 = 3.  A celé tajemství je ta TROJKA.

Zdůrazním jednu zásadní věc. Neplatí na ně nic. Žádná dobrá slova, žádné stávky, žádné vyhrožování. Oni chtějí a musí zkopat odpůrce do klubíčka, které na závěr kopnou do špinavého rohu. Mají-li tu moc, tak dokáží zkopat i celý národ. A to je smutné.

P. S.

Psychopati jsou v podstatě velcí poserové bez sebevědomí, nesnesou silnější osobnosti, neví si rady s inteligentními lidmi, nesnesou kohokoliv, kdo má vlastní názor. To je docela dobré vědět. 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | pátek 11.1.2019 14:41 | karma článku: 23,62 | přečteno: 866x