Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě pár takových článků a možná vedle hyenismu vznikne novotvar "hysterismus". Ten ve vyhledávači nehledejte, zatím vám musí stačit pohled do zrcadla.

2 0
možnosti

Ten hlavní hyenismus přijde až budou potřeba léky a přístroje pro své známé a hlavně přednostní vyšetření i když nebudou všechny symptomy.

Jistě nám pak svůj um opět barvitě popíšete.

2 0
možnosti

A co jste udělala Vy sama? ;-O;-O;-O Já ušila roušky pro celou rodinu a sousedku důchodkyni, sousedce i uvařím...Takže nekecejte a dělejte, možností je kupa (sama jsem důchodkyně, je mi 74);-€;-€;-€

9 0
možnosti

Jste dobrá!!! Skláním se...

0 0
možnosti

Tak toto je učebnicový příklad argumentačního faux pas. Vzpomněl jsem si na jeden výrok pana Kopeckého.Rv

3 0
možnosti

Vaše soudy vyslovené ke konkrétním osobám jsou unáhlené. Stejně jako Vaše poslední věta. Odpovědi existují na každou Vaši otázku. Položila jste jich moc. A skutečně vyčerpávající odpověď na každou z nich by byla na samostatný a dlouhý článek. Stejně jako odpovědi na všechny nepravdy, které se v souvislosti s koronavirem ve veřejném prostoru objevily a objevují. A nepravdy, toť opravdu velice umírněné slovo. Naprostá neinformovanost - to je stručná a úplná odpověď na všechny Vaše otázky i na Vaše tvrzení. Jednoduchou odpověď pro rozsah zdejšího diskusního prostoru pro příspěvky nemám. Je to přesně naopak. Děkujte doslova Bohu, že máme Prymulu a Babiše. Asi netušíte, že jde zároveň o honbu dvou zajíců - pandemie a ekonomiky. Nelze upřednostnit ani jedno. Nelze opomíjet ani jedno. Lze jen proplout obojím za co nejmenších obětí na životech při tom, aby ekonomika nezkolabovala. Naše vláda dělá doslova a do písmene optimum, jež dělat lze.

5 0
možnosti

Paní Kataríno, objevil jsem přece jen nějakou odpověď pro Vás. Ten text není krátký, ale plně pravdivý.

https://medium.com/@DahnJahn/koronavirus-kladivo-a-tanec-e6ba3281ca51

A čtěte pozorně stran připravenosti a nebezpečí kolapsu zdravotnictví defacto každé země (Vaše tvrzení o pozdních opatřeních).

Česká republika zvládá první etapu - pouze pasivních opatření prakticky bez ochranných pomůcek, bez potřebné kapacity testování v krátkém čase - tak, že snížila navyšování počtu nakažených z počátečních 45% na cca 20%. Ta etapa pomalu končí, jak se začíná navážet potřebná kvanta ochranných pomůcek. A začne druhá etapa, prakticky ve velmi krátké době zajistit, co největší počet testů ve spojení dohledat každého, s kým se každý infikovaný setkal. A prakticky ve všech případech jde o co nejrychlejší soběstačnost. Ve všech směrech se velice tvrdě pracuje. Jakkoli se Vám zdá, že nikoli.

K viru jen tolik, že pravděpodobně s létem nezmizí jako chřipkový vir.

Pro Vaši představu američtí zdravotníci už nyní na základě dosavadních znalostí o viru předpokládají krizi trvající nejméně 18 měsíců a více a v několika vlnách. Na tom se podílí způsob organizace amerického zdravotnictví. Evropské je daleko lepší a je reálné soužití s virem dostat do mezí, které zdravotnictví bude schopno zvládat.

2 0
možnosti
Foto

Asi poprvé s Vámi souhlasím.

1 0
možnosti

A nakonec přijde Japonec a udělá všemu konec...

Tak to už neplatí, místo Japonec dosad Číňanec :-)

A ještě pohádka:

Byli tři Číňani Žak, Žak drak, Žak drak drony

Byly tři Číňanky Pipka, Pipka dripka, Pipka dripka lampampony

A vzali se, Žak s Pipkou, Žak drak s Pipkou dripkou, Žak drak drony s Pipkou dripkou lampampony

A měli děti Žak s Pipkou Jávu, Žak drak s Pipkou dripkou Jávu sávu, Žak drak drony s Pipkou dripkou lampampony Jávu sávu drávu

Asi tak...

Dobrou noc :-)

2 0
možnosti

Otázky, kde je největší výroba léků? Kde je největší výroba bot? Kde je největší výroba hader? Kde je největší výroba elektroniky? Kde je největší výroba známých značek? A kde čeho?

Jak jsme my i svět šli do Asie

http://dubcova.bigbloger.lidovky.cz/c/53664/Jdeme-do-Asie.html

Na všechny vaše otázky odpovídají moje otazky...

0 0
možnosti

J24i18ř88í 95F29o42g11e86l

22. 3. 2020 21:26

No, s tou Čínou. Vždyť to je jednoduché.

V Číně je panda a tudíž pandémie ani jinde vzniknout nemůže.;-)

5 0
možnosti
Foto

Nejsem příznivcem této vlády, nevolil jsem ANO ani ČSSD. Přesto si troufám tvrdit, že Česká republika to zatím s koronavirem zvládá docela dobře - v porovnáním s okolním světem. Neměli bychom tedy propadat panice a hysterii.

13 0
možnosti
Foto

Nepropadám hysterii, o viru píši poprvé - myslím, vadí mi to "jajánkování vládních členů," prostě se ptám a vážně nečekám odpovědi.

2 2
možnosti

Netušil jsem co je to hyenismus, až teď když jsem si tohle přečetl:-)

Fakt odpuzující myšlení!

10 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik