Nemůžu psát o erotice, neboť mám PPZ

Vy tomu nebudete věřit, ale já jsem strašně hodná ženská. Každému chci vyjít vstříc. I tomu diskutujícímu pod mým posledním článkem, který mě nabádá, ať píšu raději o erotice. Ráda bych, ale mám PPZ, kdyby jednu, mám tři PPZ.

Výskyt PPZ je docela vážné znamení, že mi chybí erotika a vše, co s ní souvisí. Takže jak mám psát o erotice, jak mám dát do chodu vzpomínky, když PPZ cítím, dokonce, pokud projdu kolem zrcadla, tak je i vidím?

Kdybych měla jednu PPZ, tak se odvážím o erotice psát, ale já mám tři PPZ, což už je brutální stav, který svědčí o totální absenci erotiky v mém dospělém životě. Použila jsem všechno, tj. kvasnice, chemický peeling, citrón, prsty v gumových rukavicích i bez nich.

Jé, vzpomínáte si na ten článek, který vyšel někde po roce 1990, že si jeden Němec, který jezdil do Čech za sexuální turistikou, nandal na jednu prostitutku kromě prezervativu i gumové rukavice? A holka si pak postěžovala, že to je hodně drzé. Vůbec jsem se mu nedivila, ale vraťme se k mojí PPZ.

Také bych se mohla vymluvit, že nemám múzu díky mým plochým nohám. Nevím, kdy jsem na to přišla, ale protože mám výrazně altový, spíše alt-barytonový hlas, tak mi každý nabízí alkohol. Mně, která je abstinentkou od narození!  Abych stále nevysvětlovala, že nepiju, protože mi to vůbec nechutná, tak většinou odpovídám číšníkům nebo mužům, kteří mě pozvou na skleničku, že nemůžu pít, protože mám ploché nohy. Než jim dojde, že říkám totální pitomosti, tak to nějakou chvíli trvá, ale přestanou mě nutit. Nejsou si jisti, zda přeci jenom alkohol neškodí plochým nohám.

A to samé mám s PPZ. Přeci nebudu nikomu vykládat, že mám na obličeji tři obyčejné beďary jako nějaká puberťačka, které si stále hnípu, aby zmizely, načež se stane opak a tyto vypadají příšerně.

PPZ je Pupínek Pohlavní Zdrženlivosti. A v té já právě nyní žiji.

Hezký víkend všem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | pátek 10.5.2019 18:42 | karma článku: 25,33 | přečteno: 1325x