Necháš se čipovat?

Slyším do telefonu vysoký hysterický ženský hlas. Zakroutím očima, dám telefon na polštář, protože ta výška hlasu mě šíleně irituje. Pak poslouchám, jak umřu hlady, když se nenechám očkovat proti covid a odmítnu čipování.

V poslední době nemám múzu, psaní se mi nedaří, mnoho blogerů píše tak "chytré články," že by se za ně nemusel stydět ani A. Einstein. Z blogerů se stali analytici. No budiž, někdo tu situaci musí analyzovat.

Vzpomenu si přitom na poslední pořad Jana Krause, kde vystoupil jako třetí host Bárta, režisér a scénarista, který bojuje proti nesvobodě na FB. Nějak mě to nezajímalo, dokud neřekl, že FB dokáže lidem zablokovat kreditní karty a nenávratně smazat celou historii, kterou si mnozí na FB tvoří několik let. Závěrem zdůraznil, že není s kým komunikovat. Blbá pravda.

Poslouchám dál ten vysoký a ječivý hlas, který mi sděluje, že prodá všechno a koupí si někde levný ostrov, protože jenom tam bude chráněna. Ach jo, její psychická nemoc se rozjela na plné obrátky, chudák malá holka, která s ní žije.

Otvírám počítač, hodím si do vyhledávače seznam a dívám se na osm tisíc nakažených lidí. Jak je to možné? Proč to vláda dovolila? Proč odborník - epidemiolog nesedí na svém místě neřídí národ tak, aby se nákaza nešířila? Nemá samozřejmě z postu ministra zdravotnictví na tak důležitou věc absolutní čas. Absolutní čas? Zní to divně, ale Prymula by se měl absolutně a výhradně věnovat tomu, jak zpomalit rychlé šíření nákazy, je to jeho práce, byla to jeho práce a jeho poslání.

Pak si pouštím bývalého prezidenta Klause, který se nebojí COVIDu, takže roušku nosit nebude. Pak čtu, jak zubař Šmucler, psychiatr Hozák a Prof. MUDr. Pirk jsou proti současným opatřením. Ten poslední, kardiolog Pirk už covid prodělal, Šmucler má drahou estetickou kliniku, kterou by mu mohli zavřít, protože to poslední, co je zapotřebí, je zkrášlování a omlazování, hmmm, chápu ho.

MUDr. Hozák je stále ve styku s lidmi psychicky nevyrovnanými lidmi, někteří jsou hodně nemocní, jiní trpí depresemi, takže se tento milý stařík stará, aby bylo veselo. 

Klaus dokonce zmiňuje, že něco takového muselo přijít, asi tím myslí, že je normální lid rozmazlený nebo co? Že byl součástí nenápadné likvidace hodnot je také jedno.

Zastavit a přibrzdit epidemii se vládě a odborníkům vážně nepodařilo, zato se podařilo zasadit do lidí úzkost a depresi. V ostatních zemích to bude velmi obdobné. Konspirační scénář začíná nabývat reálného obrazu a ruku v ruce se zvyšuje zadluženost státu, jakoby šlo o nějaké haléře. 

No jo, ale co až přijde na řadu povinné čipování a očkování proti něčemu, čemu se říká covid, tak už to nebude žádná legrace? Nevěřila jsem před rokem náznakům, které se staly realitou, nevěřila jsem ničemu a nikomu, kdo s konspirativními teoriemi pracoval. Nevěřila jsem ječivému hlasu, stále mu nevěřím, ale někde vím, že se ještě budou dít věci, až nám z toho všem hrábne a budeme si chtít koupit ostrov.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | sobota 10.10.2020 17:32 | karma článku: 24,35 | přečteno: 890x