Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ja se take rad vracim .. sem . i tam :-) ... Je zajimave, ze litujete domorodce na Hawaii, ktere nikdo nevyhanel, ale jste unesena cernouskem, ktery patri k pokrytecke atrakci na Mauriciu

0 0
možnosti
Foto

Zírám někdy na tu krásu ať již u nás, nebo jinde.A rád i ochutnávám z cizího, ale pokud ne u nás v Čechách, asi bych si dovedl představit žít v Korutanech, ale dál určitě ne....:-)

0 0
možnosti
MS

R^ Věci, které považujeme za samozřejmé, jsou ve velké části světa velmi nesamozřejmé. Ale jen aby Evropa zůstala takovou, jakou je či byla. Vstávají stále noví bojovníci, kteří se to snaží změnit. O jedněch starý vtip:

.

Nacisté zabrali Rakousko a vídeňský Žid jde zjistit, jaké jsou možnosti emigrace. Zaměstnanec cestovní kanceláře vezme globus a ukazuje na jednotlivé země: „Emigrace do Palestiny je zakázaná, kvóta Američanů je již naplněná, do Anglie je těžké sehnat vízum, do Číny, Paraguaye a Brazílie potřebujete finanční záruky a Polsko Židy nepřijímá.“

„Aha. A nemáte nějaký jiný globus?“

0 0
možnosti
LC

Jj, stará krásná Evropa má všechno. Mám jen takový divný pocit, že se to brzy změní, respektive, že Evropa bude mít úplně, ale úplně všechno. Na druhou stranu, skočíte do auta a doslova za pár hodin budete v orientu. Ono už dnes jste autem za půl dne ve městě připomínající Chatům či Brazzaville. No a časem nebudete muset ani sedat do auta.

3 0
možnosti
ND

No vidíte, že to není málo mít otevřené hranice..., Dnes už nikdo nikam utíkat nemusí, může se vracet. Přeji vám krásné cestování.

1 0
možnosti