Lvi i držitelé lvů mají koronavirus, dokonce i zvířecí gorila

Král zvířat a zvířata králů mají koronavir, díky kterému je Česko konečně na první místě na světě v úmrtnosti. Jediným kladem je, že se nebudou rozdávat vyznamenání, leda in memoriam, takže máme šanci nějaké dostat. Je nás málo.

Kromě tohoto ostudného prvenství vedeme i ve zmatených informacích, jelikož tak zmatené informace si nevymyslí ani zfetovaný scénárista. Ministr zdravotnictví jeden den řekne, že všechno rozvolní a odpovědnost je na nás, druhý den straší tvrdým lockdownem a celou tu dobu se opozice konečně dostává před kamery a říká svoje negativní stanoviska, protože je volily budoucí mrtvoly.

Tedy zatím všichni voliči neumřeli na covid, možná zůstane pár desítek lidí, kteří budou mít ohromné štěstí.

Mám tolik otázek, jako např.

- kde jsou peníze za roušky, které nedorazily do Číny a proč tato firma, která má dost ošklivou minulost je preferovaná a chráněna? Kým? Vždyť víte, samotným ministrem MV ČR.

- Ministr vnitra by se měl chovat podle všech zákonů, které má hájit. Myslíte, že se tak chová?

- Navyšování bonusů by mělo být pro lidi ok, ale není, protože se z toho česká ekonomika zblázní.

- Premiér nemá čas na hodiny češtiny, což je slyšet i vidět na jeho unaveném obličeji i těle. Možná, že nám říká něco úplně jiného, ale není mu rozumět.

- Proč postavili politici polní nemocnici v Letňanech za desítky mio Kč, asi ji už zlikvidovali, jinak bychom nevozili pacienty do Polska a do Německa, kde bych nechtěla být.

- Lidské gorily, kterých máme mnoho, hodně, nejvíc, jak ony na tom jsou? To nám asi nikdo neprozradí.

Osobně si myslím, že by se vláda přestěhovat do areálu Bohnice, kde by jim vládli fundovaní lékaři, mohli by opravit ty krásné domy, protože tam sedí oproti nim lidé normální nebo možná zoufalí kvůli této nehorázné a nebezpečné situaci. Měli by to tak udělat a postavit v Letňanech místo ministerstev a sídla vlády ohromné pavilóny, aby se tam všichni nemocní vešli.

Nemá cenu psát o všech chybách, protože toto je blog a ne knižní web. Snad jenom, že tak nezodpovědnou vládu s nataženými rukami třeba na provize nemají ani v Etiopii, možná, že i šílený diktátor Kim Čong Un by se sem nyní hodil, protože šílence může zdolat ještě větší šílenec.

Můj článek není asi suprový, nemůže být, a nechci psát to, co slyšíte denně. Když se nesnaží vláda, tak naše pasivní snahy jsou prostě k ničemu.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | pátek 26.2.2021 16:39 | karma článku: 0 | přečteno: 263x