Kradou se témata?

Docela jsem se naštvala. Nechci nikoho jmenovat, ale už je to podruhé, co si někdo přivlastnil a upravil moje téma, při kterém jsem cedila krev. Fajn, když už se tak stalo, tak by mi přišlo chytré, kdyby to znělo jako ORIGINÁL.

Dnes jsem si chtěla dát oddych od psaní blogu. Jsem člověk temperamentní, tudíž pokud cítím, že někde něco nehraje, tak to řeknu. Nebudu to svádět na svojí genetickou řeckou výbavu, i když by to bylo jednodušší. Fakt, nejsem žena, která strká hlavu do písku. Naopak, komunikuji, přijímám kritiku. a klidně jdu i do konfliktu, pokud se mi zdá, že je něco hodně nefér.

Není nutné naznačovat, o jaké téma jde. Nechci to takto řešit. Jenom bych byla ráda, jestli byste mi do diskuze sdělili i váš názor, zda jste se s touto problematikou - kradení témat - setkali. Je tady hodně blogerek a blogerů, kterých si lze považovat.

Docela vás, milí blogeři, čtu, mnozí píšete zajímavě a čtivě. Moje výtka či nespokojenost se samozřejmě netýká blogů se stejnou tématikou - viz Palach, politika a témata, která řeší i média atd. 

Ocitáme se všichni v době, kdy se bojíme naznačit sebemenší nápad, nemluvě o kvalitních projektech, které neuvidí světlo světa, protože se také kradou.

Mohla jsem si vybrat jiný blog, ale mě baví, že je tady kodex, že Blog.IDnes drží nějakou kulturu, že je přísný, že admini skutečně vědí, co je to autorské právo. I proto jsem znovu začala psát sem, psala jsem už před lety. Nevolila jsem žádný jiný - dostupnější blog - i s ohledem na osobnosti v tomto blogu, tedy na vás. To jenom na vysvětlenou. 

A tak se znovu ptám: Kradou se témata a náměty?"

P. S.

Já bych se tedy styděla opisovat, to se dělá ve škole nebo při přijímacích zkouškách. To beru.

Autor: Katerina Kaltsogianni | sobota 19.1.2019 10:26 | karma článku: 0 | přečteno: 214x