Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

M.Š. dlouho kritizuje či spíše upozorňuje,že globální centrálně řízená ekonomika EÚ je skutečně cesta do pekel. Nynější pandemie Coronaviru zcela jasně ukázala naprostou neschopnost a nefunkčnost centrálně řízených spojených států evropských a naopak ukázala akceschopnost národních států .

2 0
možnosti
RS

Paní Šichtařová již cca 7 let píše, že nejpozději do roka přijde apokalyptická krize a zhroucení všeho. To je dost podobné jako 2x za měsíc zasvěceně psát, že přijde léto. Jelikož krize přicházejí v centrálně neřízených ekonomikách cyklicky se stejnou jistotou jako 1x ročně léto, není ani na jedno ani na druhé potřeba moc velký fištron.

Jinak asi nemá cenu opakovat, co napsala paní Kateřina. Souhlasím s ní.

2 3
možnosti
Foto

Já vám taky něco řeknu: Já s vámi souhlasím i karmu jsem přičinil. :-)

Já už M.Š. čtu jen velmi sporadicky v naději na zlepšení, jenže očekávání vždy následuje zklamání.

Paní M.Š. delší dobu předpovídá různé katastrofy a stále je to jinak. Sleduji však u ní drobátko sebereflexe, protože dřív se prezentovala jako "renomovaná ekonomka" texty převážně "ekonomickými", vždy však s převahou beletrie s nádechem sci-fi. V posledních letech se už soustředí převážně na beletrii, nezapomíná ani na sci-fi.

Nevím, kde tato paní utrpěla označení "ekonomka", někdy dokonce "renomovaná", domnívám se, že díky svému manželovi, který byl svého času opravdu dobrý. Něco takového jsem u paní M.Š. nezaznamenal snad nikdy... tedy myslím, že jednou jsem s ní mohl souhlasit.

Paní M.Š. je však spolehlivá a určitě zase brzo nějakou beletrii vyplodí, další by se mohla týkat třeba pandemie a ekonomických ztrát. Za odborný text však její výtvory může považovat jen zaslepený fanoušek a její manžel..... ten musí. :-)

3 2
možnosti
JJ

Takže mohl byste tedy alespoň vy vyvrátit a oargumentovat některou z věcí o kterých píše paní Šichtařová v článku, na který tady reaguje paní K. ?

2 0
možnosti
JJ

Takže - buď jste článek nečetla, nebo neumíte česky, nebo patříte mezi ty, o kterých paní Šichtařová mluví.

Poslední variantou je, že jste nemocná nikoli "covidem", ale to vám musí pomoci vaši blízcí, protože pacienti s takovou diagnózou si ji sami sobě nejsou schopni připustit.

1 3
možnosti
Foto

Abyste nedopadl jako Váš bývalý kolega J. J., ten také diagnostikoval a neměl na to.Doporučuji, abyste si držel klobouk, protože ho evidentně potřebujete.

0 1
možnosti
JL

"Civilizaci zničí socialismus" - to je typická pravičácká rétorika. Co k tomu dodat? Tvrdí to lidé, kterým se líbí USA, kde máte na jedné straně honosné stavby a snad špičkovou techniku a mrakodrapy a kousek odtud spí lidé na ulici ve stanech - to je zjevně sen paní Šichtařové. Pravičáci mají pocit, že jsou nadlidi a že je lůza nemá zdržovat a blokovat jejich luxus. :-P

1 0
možnosti
Foto

No vidíte, já zapomněla na ten luxus, ale mrakodrapy a stany = to je ono.

0 0
možnosti
Foto

Paní Šichtařová prorokuje celosvětovou krizi zhruba od roku 2013. Proto ji nečtu.

Ale mohl bych začít prorokovat, že přijdou povodně. Budu psát cca 1x za měsíc, ať se na ně připravíme. A třeba se dožiji, že přijdou. A budu slavný, protože řeknu všem:"vidíte, já vám to říkal, já vás varoval".

KarmaR^

10 0
možnosti
JJ

Vy jste prostě osvícený člověk, který nepotřebuje číst vůbec nic z toho, co nekoresponduje s jeho viděním světa a vystačíte si ve své životní bublině. Ano, i tak lze prožít celkem spokojený život a já vám ho přeju. Nicméně docela rád bych věděl, v čem se paní Šichtařová mýlí. Ovšem to vy nemůžete říct, protože jste to nečetl. Ale i když o tom více kulové, vaše jasnozřivost vám nebrání, abyste neokarmoval žvást, jehož autorce byste měl nejspíše nabídnout lékařskou pomoc, vy rozume.

4 0
možnosti
MV
Foto

Není zač, dlouho jsem se zdráhala, ale pak jsem si řekla, že si svůj názor napíšu. Já díky za čtení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik