Kdo má prachy, tak má větší úd a menší mušličku

„Nedokonalé vzniká z dokonalého. Žena je nedokonalý a náhodně vzniklý muž. Je tedy logické, že tělo ženy vzniklo z těla muže.“ viz odkaz. Proto jsem volala Alenku, jak se řekne česky ženskému přirození, když muži mají úd a penis?

To není tak dlouho co jsem se ptala, asi týden. O knize, která je nyní na přetřesu a o názvech pindík a pipinka jsme neměly v tu chvíli s Alenkou potuchy. Volám tedy skvělé kunshistoričce a češtinářce, proč nemáme pro dámské přirození normální název, když mají muži úd a penis? Ptám se jestli je to vagína, ale to jsem Alenku strašně rozčílila, takže jsem začala hledat jiné názvy. Našla jsem ještě vulvu, což mi připadá šíleně ošklivé - viz odkaz dole. Bohužel, asi jsme vážně nedokonalá stvoření oproti mužům.

"A co pipinka?" říkám nadšeně vznešené Alence.

"No fuj, pipinka, to by se mi nelíbilo!" slyším razantní odpověď.

Chvíli diskutujeme, jak je možné, že čeština nemá pro "ženský úd" název a nakonec navrhuji několik názvů, které by nikoho neurazily.

"Budeme tomu říkat škeblička," řekla jsem asi šestý návrh názvu ženského přirození.

"Jo, škleblička je krásný název, to se mi líbí, to piš, prostě piš o škebličce," dodala Alenka a já jsem se začala hrabat v hlavě, kolik názvů má ta naše "škeblička?"

"A o čem chceš psát?" zeptala se Alenka.

"O zvětšení penisu a zmenšení škebličky," povídám a v telefonu slyším hlasitý smích.

"Jo, tak to se budu těšit, koukej mi to poslat, to za mého mládí nebylo," řekla Alenka a já jsem se dostala do blbé situace, protože potřebuji použít název pysky, který mi je vážně hodně odporný, Alence ještě víc, skoro se u telefonu zhroutila.

Hodně mužů riskuje, nevím, jestli tento zákrok už není zakázaný, a nechá si vpichovat do penisu metacrill, jehož cena je cca 12 tis. Kč. Tento materiál je ve světě zakázaný, ale v ČR je povolený. Jejich penis jim klidně může uhnít, což se také stalo. Ten muž, kdyby si nechal pindíka, tak nemusel riskovat uříznutí menšího penisu. Pak je také možné zavést injekcí tuk do penisu, ale tento se za nějakou dobu vstřebá, takže se zákrok musí opakovat. Málokdo ví, že tyto zákroky ovšem sníží libido u mužů a jejich mírně zvětšený úd je stejně neposlouchá.

Prodloužení penisu není až takový zázrak. Pozor na to, aby si muži nemysleli, že podstoupí operaci a budou vypadat jako pornoherci. To tedy ani náhodou. To už je možná lepší jít na operaci, kdy je penis stále ztopořený. Určitě je to účelnější, nežli brát viagru a riskovat infarkt. Ztopořený penis se dá upevnit někam, aby nevykukoval, dá se použít možná suchý zip, aby to nevypadalo hloupě. V tomto případě nemohou nosit muži džiny na tělo. 

To bychom tedy měli v kostce probrané, takže se vrhneme na dámské přirození, resp. vagínu, což není úplně výstižný název. Tato je ozdobena pysky, které se dají také zmenšit, což dnešní mladé ženy, někdy i starší, hojně využívají a nechávají si operativně zmenšit pysky, aby alespoň dole vypadaly mladistvě. 

V souvislosti s tématikou "pindík a pipinka," bych ráda podotkla, že když budou učit malé chlapečky slovo "pindík," toto se jim dostane do podvědomí a v dospělosti se budou bát, že až nějaké ženě ukážou pindíka, takže jako milenci zkrachují na první dobrou, i kdyby vládli neuvěřitelně velkým penisem. Pindík je prostě špatně.

Pipinka je docela příjemný název, ale myslím si, že tyto názvy patří do rodiny, protože se tam většinou používají. Nač učit děti již v mateřské školce pindíka a pipinku, aby byly zvědavé, kdo má většího pindíka a jakou pipinku má kamarádka ze školky?

Toto platí i obráceně, když nějaká dospělá žena po porodech ukáže svojí pipinku, která vypadá všelijak, ale určitě ne jako pipinka. 

Pozor na slova! Víme, že slova jsou silná zbraň a podvědomí je mocné. Znovu tedy upozorním na to, že se vývoj naší osobnosti vytváří do věku tří let, maximálně do věku pěti let. Díky této skutečnosti bych nevštěpovala dětem něco, co není nyní nutné, co je může zasáhnout na celý život. Od toho jsou maminky a tatínkové, ne školky, ne nějaké knihy, které by někdo chtěl prodat za státní peníze do školek a škol. A vlastně o tom to je.

Holky, dámy, děvčata, ženy, maminky a babičky - prostě jsme nedokonalí tvorové, které máme obrácený úd ve vagíně - hergot - přečtěte si to.

https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/sexuolozka-laura-janackova-genialni-priroda-a-jeskyne-lasky-355791

Vulva - https://cs.wikipedia.org/wiki/Vulva

Autor: Katerina Kaltsogianni | sobota 19.10.2019 9:16 | karma článku: 25,90 | přečteno: 1689x