Kapřík z internetu vypadá líp než Donaldík Trumpů

Ta jeho pusinka kapříka a ty zuby, které mě vždy vyděsí, mi připomínají amerického prezidenta, který řádí jako černá ruka. Vyvolává války a je mu jedno, že se klepu, kdy Turci vlítnou znovu na Kypr. Docela dobrá příležitost.

Jako člověk nesnáším žádný diktát, jsem velmi svobodomyslná a neumím se podřizovat někomu, komu nedůvěřuji, koho si nevážím. V opačném případě takové lidi, kterým věřím a vím, co všechno v životě krásného dokázali, tak je hltám. Logicky tedy nemůžu snášet žádného diktátora, nejde to, protože na to nemám povahu. A oni jsou hned dva - Donald a Erdogan.

Ovšem, že si mezi 300 000 000 (schválně jsem to vypsala v číslech) Američanů vybrali takového sólo kapra, tak to bych nikdy nevěřila. Nemůžu se na něho dívat, protože mě irituje ten jeho divoký účes, který je nad ušima spláclý nějakým gelem, kolem hlavy ma vyfoukanou ofinu ala Čalfa, která je tuty nalakovaná, protože by mu jinak nedržela. No jo, nelíbí se mi, o tom můj článek ovšem není.

Vůbec nechápu ta jeho rozhodnutí, ty jeho kroky, tu jeho drzost. Válka v Sýrii není žádná svobodná vůle Turků, i když já jim nevěřím díky mému původu, a také díky historii, kdy Turci okupovali Řecko 400 let. Nevěřím ničemu, kde je přídavné jméno "turecký - á - é." Jejich nadvláda udělala v Řecku hodně škody, ale Řekové vydrželi.

Jestli se ten turecký prezident rozjede ještě více, tak klidně může vlítnout na Kypr a začít válčit tam. A podle mě by to pro něho mělo logiku, pro Amíky také, protože Kypr a Kréta jsou strategická místa pro různé aktivity v Africe.

Tentokrát je mi Sýřanů strašně líto, protože okupovat jim vlastní stát je prostě nestydatost do nebe volající. A kým? Turky. Co jim z toho malého kousku země zbylo a co jim zbyde? A zase musí utíkat, přestože na ně kdysi turecký šílený prezident dostal peníze, i když si myslíte, že je dostalo Řecko. Velký omyl, soudružka Merkelová je poslala Erdoganovi a byl z toho největší byznys Už tenkrát bylo vše špatně, ale lidé nebyli správně informováni - cituji z odkazu, který si můžete následně přečíst:

"Německo v podstatě rozhodlo o tom, že se imigrační politika EU svěřuje do rukou stále méně demokratického tureckého režimu. Turecko je sice zaplaveno běženci ze Sýrie, ale jinak nemá s azylanty žádnou zkušenost. Turecko navíc uplatňuje Úmluvu o právním postavení uprchlíků pouze ve vtahu k Evropanům, v důsledku čehož nevznikly v Turecku žádné azylové instituce, ale zato tam vznikl převaděčský průmysl, který zajišťuje tok lidí podél tureckého pobřeží a jehož obrat dosahuje několik miliard EUR." - odkaz a zdroj 

https://www.forum24.cz/jak-to-bylo-s-pozvanim-pro-uprchliky-od-merkelove-pravda-a-nasledky/

A to je vše, konec zpráv, protože Řecko je určitě na nohou. Militantní Erdogan a sebestředný Trump jsou fakt hrozbou lidstva. Jeden už válčí a druhý si možná půjde znovu sáhnout na knoflík "VÁLKA."

 

Autor: Katerina Kaltsogianni | pondělí 14.10.2019 18:59 | karma článku: 15,50 | přečteno: 450x