Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Babiš udělal jednu chybu. Měl sehnáním a zajištěním roušek, testrů, pověřit opozici.

Nemusel dnes čelit kritice že to sám přes velkou snahu nedokázal.

1 0
možnosti
Foto

Zřejmě Babišova pomsta květinářům. Když je nezavřeli z rozhodnutí úřadu, nebudou se na ně vztahovat případné náhrady. Jenže kdo by v době karantény chodil pro kytky?

0 0
možnosti
IL

I58v61a94n16a 33L78a74n73c61e

19. 3. 2020 13:10

P5eji ti hodne zdravi, KaterinoVVV:-):-):-)

2 0
možnosti
Foto

VVVIvanko, díky a já Tobě také. Jak je????:-)R^

0 0
možnosti

Snad jen toto. Pokud by byla ponechána jen květinářství a navíc jen Babišova, pak bych asi dal panu Bučkovi zapravdu. Ale ono to tak není, že. Nicméně takováto unáhlená vyjádření jsou normální, bohužel. Jako lidé jsme nastaveni každý jinak. Ono to opravdu zase až tak jednoduché není - co z ekonomiky a jak nechat běžet, co zavřít, aby byly škody co nejmenší, aby nějaké zásobování potravinami bylo. I tak budou třeba OSVČ či zaměstnanci, kteří budou bez příjmu, ale platit účty za rodiny musí. Atd, atd. Takže není divu, že taková vyjádření jsou a budou. Pokd tohle všechno chce někdo nějak ošetřit, sem s ním. Obávám se, že nikdo takový není. A tak ta různá vyjádření holt budou.

4 0
možnosti
MB

Odpověď je nesmírně jednoduchá ! Postavit se do čela a být důvěryhodný - Nesoudit se o Stb, (případně se pohanit a omluvit). Nebýt ve střetu zájmů - A nesoudit se i s Mléčnou dráhou ! Prostě být pak i obdivuhodným politikem, který má pouze jeden pracovní nástroj - Imunitu.-(Něco logicky plácne). Pokud použiji stát, jeho prachy - jeho aparát k vlastním zájmům = Je to blbě ! Pravda, možná i někdy zbude časy na věci nás, občanů - živnostníků. Oligarchův obchod s květinami to asi nebude ... :-)

3 0
možnosti
AL

Jsem primitiv, fakt, že jo!

---------------------------------------

Jednoznačná odpověď - nejste !! Ať už z články souhlasím, nebo ne.

Ono to s tím útlumem výroby není tak žhavé. Dvě firmy jsme dočasně uzavřeli a zaměstnance převedli do ostatních, které v dnešní době nestíhají vyrábět.

Pěkný den.

:-)

1 0
možnosti
Foto

:-)Arnolde, držím palce, až se daří, hlavně zůstaňte zdravý.

1 0
možnosti
RE

A co si položit otázku: "jak bych to udělal(a) já, být v jeho postavení?" Každý by odpověděl: "jak vás to vůbec mohlo napadnout!" Takže jsme tam , kde jsme byli. Důležité je, že lidi tady si vždy dovedli poradit, což dokazují i teď. Z vůdců si vždy dělali a dělají srandu a roušky si šijí sami. Jen s vybroušeným českým humorem to šlo nějak s kopce. Komentáře na internetu k epidemii jsou fakt většinou primitivní až infantilní a to, že jsou povoleny pohřby a otevřeny květinářství se jeví jako humor morbidní.

1 0
možnosti
MB

Oceňuji Vaši rozumnou sebereflexi. Já se za buřiče nepovažuji - skutečně makám. Stojím po boku Vietnam mámy a táty s obchůdkem, kteří mají dceru na VŠ, (Praha ekonomie). Zřídili i EET - Zavřít ! Jsou zoufalí, jejich dcera říká, že nikdy neviděla, že by rodičové měli tolik volna ! (Úžasní dříči). Podobně zavíráme restauraci, služby a já s nimi jednám. Dávám slevy nájemného - Jeden podporuje druhého. Mám škody, přežiji - mám radost, že lidé potkali lidi. To, co předvádí AB - Je neuvěřitelné! Je ve střetu zájmů před - v korovirové krizi, evidentně mu to potíž nečiní. Řešení existuje ! K obědu - svetru - masážním - dental službám budeme prodávat květiny ! Taky požádáme o dotace , no a tak nám bude lépe ! Já nejsem buřič - Toto je reálný život dříčů, kteří skutečně nespí a makají - Nyní hluboko, do své kapsy ... ! :-)

3 1
možnosti
Foto

A stejně jsem měla díky Vám práci. Takže chci pochválit hooooodnnněěěě

1 0
možnosti
ND

Já to nijak neřeším, prostě kdo chce psa bít, hůl si najde a že těch holí se nasbírá... Ať udělá AB cokoliv, pro určitou partu je všechno špatně.

Už mě unavuje ta malost toho naříkání, osočování, vzteku, překrucování, zapsklosti, politikaření v časech tak těžkých. Děkuji všem, kteří dodavaji lidem, hlavně nám starikum, kteří jsme na tapete pro tu s kosou, optimismus, úsměv, vlídné slovo, péči všech lékařských a záchranářských složek.

Zřejmě je lidem ještě málo těžko, že mají starost co je za ponecháním otevření obchodů s kytkama...

7 0
možnosti
MB

S holí souhlas Naďo, pouze dotaz ! Tak proč nás AB pořád bije ? My mu ze svým daní sponzorujeme jeho kšefty - naše obchody zavře, (chápu), aby si zase ty svoje otevřel ! Virus ani květinou neuhodíš ? ... :-)

2 1
možnosti
MV

co kytky...

zkuste se podivat na jeho geneticke kliniky - Italky tam na umele oplodneni jezdily jeste v dobe, kdy pan premier zacal bojovat proti viru, Katerino

4 1
možnosti
Foto

Marku, o tom vím dávno. No jo, co na to říct?

1 0
možnosti
Foto

Karmu jsem dala, Kateřinko! Ale jsem za tu zahradnickou sadbu, že se může prodávat a nepůjde celá vniveč práce mnoha lidí na jejím vypěstování, ráda. Ani tak to nemají ti prodejci lehké. Nějakou sadbu prodají, ale květiny jim vadnou - málokdo teď kupuje květiny, lidé se nenavštěvují a není na to nálada. Je totiž zboží, které vydrží bez újmy týdny a roky, a je zboží, které vydrží jeden den, jeden týden. Hodně zdraví přeji!

5 0
možnosti
Foto

Paní Jarmilko, já vím, jde mi o princip, ať se klidně květiny prodávají, ale chtěla jsem na to upozornit. Díky a drže se.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik