Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... přečti si ty rádoby básníku, čemu dáváš karmu a zvedáš paleček;-D semleté trosky myšlének ;-D;-DR^

0 2
možnosti
JL

Tím, aby se migranti z Asie a okolí nenahrnuli do Evropy, se zabývá hlavně Řecko, které už nechce být znovu průchoďákem žadatelů o azyl. Erdogan jako správný sultán vydírá Evropu vždyť jsou v ní u moci jen křesťanští nebo ateističtí psi. Je na Evropanech, zda chtějí na svém území Bangladéšany, Pákistánce, Íránce a další mohamedány, kteří jim jen sporadicky pomohou při robotizaci a zelenání Evropy, ale určitě jim odeberou soc.dávky, byty a na oplátku nabídnou třeba domácí kuchyni. Chce to někdo, tak ať si je naloží a odveze z Turecka sám na své náklady.

4 0
možnosti
Foto

To napište panu Ábelovskému, který mě tady vyhrožuje pouze kvůli tomu, že přesně informuji, co se na hranicích děje. Osobně jsem první imigranty litovala, prostě sama jsem potomek emigrantů z Řecka, ale jsme stejného náboženského vyznání resp. jsem vyrůstala s ateistickým tátou. Je to velký problém, protože je mezi nimi i koronavirus, to jako vážně, takže by se opět otevřením, byť násilným, hranic, zlikvidovalo tisíce lidí, ať už v Turecku nebo v EU. Bohužel, tak vážná je situace.

0 0
možnosti

Včera jsem poslouchal rozhovor s naším velvyslancem v Řecku a podle něj už byly z té zóny ženy a děti staženy zpět do Turecka a na hranicích jsou jen mladí muži. A skutečných uprchlíků ze Sýrie jsou tam asi jen 4%. Zbytek tvoří hlavně Afghánci, Pákistánci, Iránci a Somálci. To jen na upřesnění.

5 0
možnosti
Foto

Milane,já vím, tedy nevím, že byly ženy a děti staženy, to nebylo včera vidět, že je jen pár Syřanů, tak to vím. A že nikdo neví, z jakých skutečných důvodů chtějí do Evropy je další problém, protože každý má právo na azyl dle předsedkyně EU.

0 0
možnosti
Foto

A. Merkel a další evropští státníci měli v místnostech, kde se nejvíc zdržují, od CIA nainstalované štěnice. Obama se za to i omluvil. Jenomže vzápětí nastal u německé kancléřky nepochopitelný obrat v chování. Pozvala do Německa migranty, skončil dosud přátelský vztah k Putinovi. Teď se Merkel začala znovu chovat racionálně a tak jsem zvědav, jak dlouho ji to vydrží.

4 0
možnosti
PT

P95e34t87r 30T47o27m11e18k

11. 3. 2020 10:21

Mně je úplně jedno, jak se ta zločinná škůdkyně chová.Ta by měla někam zalézt a už nikdy nevylézat.

1 1
možnosti
JA

J93i69ř25í 60A32l44e71x16a

11. 3. 2020 9:14

"prázdnými rukami" ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
SB

Ano, je to vada na kráse.

Ale já paní Katerině děkuji za informace. Jestli napsala "s prázdnými rukami", nebo (jak měla být správně "s prázdnýma rukama", to je nepodstatné.

Bez této chyby by to byl článek na 100% s karmou, s ní je to na 99% s karmou.

Tu už jsem ji dal.

Navíc je Řekyně.

8 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik