Co ta polní nemocnice má skrýt?

Ještě před třemi dny byly lůžka v ČR dostatečně volná, teď se staví polní nemocnice v areálu výstaviště v Praze v Letňanech. Tak se ptám, co tam chce vláda skrýt? Jasně, strčí tam pár pacientů a národ se fakt a doopravdy začal bát

Na lidský malér je zaděláno, strach se konečně dostal mezi všechny, protože sedí doma a čekají na zprávy nebo na virus, který na ně někde skočí. Je to hodně zvláštní, tak jako jsou zvláštní alarmující čísla nakažených. Ale proč tomu nevěřím? 

Jedna odpověď je, že zmatené zákazy a zmatené zprávy, které se mění každou chvíli jsou ostudné. To si přeci vláda tak malého národa nemůže dovolit. To se neumí dohodnout, co mají říkat? Asi ne, jak je evidentní, ale aby se dohodli, že bude armáda stavět nemocnice, kupovat drahá lůžka, tak to bylo raz dva. Na velké nákupy, které začaly nakupováním v Číně na jaře, jsou čeští politici největší kabrňáci. Miliarda sem, miliarda tam, hlavně, že bujel obchod s rouškami.

Do etéru se dostávají prapodivné informace, na internetu se objevuje pár známých osobností, které nám sdělují, jak je nákaza pro ně příšerná, jak je jim mizerně. Takže lid začal věřit už úplně všemu, čím nás krmí to stádo nenažraných politiků, kteří se neštítí ničeho a nikoho, když nejde o jejich vlastní peníze. Figurky na šachovnici se hnuly, Prymula je ministr, Vojtěch začal zpívat (zatím do mikrofonu) a Hamáček nosí stále stejné dva svetry. Já vím, nazvat vládu stádem není zrovna pěkné, ale jak ji nazvat, když nechala svůj lid v takové situaci? A přitom má tolik pasáků.

Objeví se kouzelné slovíčko "lockdown," jako kdyby čeština neměla pro tento výraz svůj vlastní. Angličtina zmírní tvrdý příkaz, který poškodí následně plno velkých, ale především malých podnikatelů.

Do popředí se dnes dostává informace o nejohroženější skupině. To jsou samozřejmě senioři, takže současná situace je prapodivná, asi je i skutečně nebezpečná, tak se objevila zpráva, že Čína vyvinula jako první fungující vakcínu. A jsme doma, budeme zase obchodovat s Čínou a do polních nemocnic schováme všechno. Co? Já fakt nevím. 

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | pátek 16.10.2020 18:21 | karma článku: 25,06 | přečteno: 941x