Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mohou se dva egoisté a narcisové spojit? "Nevím nevím", jak by podotkl VK. st., "To je špatně položená otázka."

Pozn.: Slavné výroky VK st. zde:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/sedmdesat-perel-vaclava-klause.A110616_115459_domaci_mhk

Co se týče VK ml., tak já dělal konzultanta diplomky jednoho studenta FEL. Nevypadal mnohem lépe než junior (měl strašný rozštěp patra atd.). Ovšem - byl inteligentní, moudrý, milý, přátelský. A v našem oddělení byl oblíben. Sám měl doma spoustu přátel, hrál výborně na harmoniku. Vystudoval s úspěchem a jeden exemplář diplomky s věnováním mi daroval.

Myslíte, že tenhle člověk mohl mít v životě nějaké potíže? Sotva. A určitě nelezl do politiky.

5 0
možnosti
Foto

Jj, Pavle milý, je to tak. Ale už jsem to nevydržela, tak jsem to alespoň naznačila. Pravda je prostě jinde a krutá atd. Krásnou neděli. V;-DR^

1 0
možnosti

Česká kamna jednou budou stát v Muzeu Revolučních tradic! CEDULE - U těchto byla založena ODS. Pecka = Hostinec u Kaštana již netáhne ! Tedy Topidlo, které založil Duchovní otec Klaus. Kamna zprvu hřála i dobře a bylo to příjemné. Přikládal Klaus syn, ale i Langer, který na dvoře hromadil svou úhlednou hromadu polen - Do tvaru Íčka! Postupně se přidávali další i Lesy poplenili! Začalo se jim říkat Lesní Kmotři. Dopadli jako Kůrovci, nažrali se a byli odhaleni. Na holé planině se žilo blbě, Kůrovci již tahákem nebyli. Přišel Fialový hajný - Začal stromky sázet a kamna řádně prometl. Pravda, uběhlo i dost času, nicméně kořínky zapuštěny a z komína zvolna stoupá nový, čistý a nadějný dým. Bratrstvo Klausovic si svůj kachlák mohou přenést jinam a tram zase čmoudit ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Miroslave, krásný, mám chuť ten text zkopírovat a dodat do článku. Se tady směji, až na to, že tedy ty lesy popleněné nebyly vůbec odsouzené. No jo. Krásnou neděli přeji.R^

2 0
možnosti

Co když? Omlouvám se, ale mi to přijde jako fantasmagorie...

0 0
možnosti
Foto

To nevadí, já o tom něco málo vím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik