Bydlím i v Řecku, aneb Moje podpisy

Nerada chodím na návštěvy, ale to je chyba. Podle bytu se pozná dost dobře charakter, vím to, přesto nechodím. Neorientuji se ani v obydlí, ani v oblečení žádnými módními trendy, nečtu žádné příslušné časopisy. Řídím se citem.

Nejde o to, zda je drahé nebo levné zařízení, ale jak je byt tvořen. Měla jsem tuto kreativní práci dělat profesionálně. Navrhla jsem hodně domů i bytů, mohla bych je propagovat. Dělala jsem to zadarmo a nebudu o tom psát. Svoje podpisy obydlí ukáži ráda, aniž bych očekávala slova chvály. Každý by měl zůstat svůj. Vloni v srpnu jsem zavolala jednoho mladého kluka (19 let), on přiletěl a já nakoupila zemité barvy, tak se podívejte, jak to začalo a jak to dopadlo.

Začátek malování, Pavlík maká.

Aby byla kola nepravidelná, vzala jsem kbelík, vaničku, tácek, kastrol a tužkou jsem obkreslila tvary, které Pavlík musel vymalovat. Byla to pěkná piplačka.

A tady je to hotové - pověsila jsem motýlka ve stejné barvě do horního kruhu.

Dílo hotové a pověsila jsem tam motýlka, vidíte ho?

Nejhorší bylo to křeslo, kam ho umístit, aby to bylo vkusné. Musela jsem koupit stejné polštáře a taburet. Byla 50 % sleva, tak se to krásně nakupovalo.

Ten ohromný stůl miluji.

A ještě jeden pohled.

Pohled do obývacího pokoje, kde se nezdržuji, vegetuji na verandě.

A ještě ukáži, jak se starám o svoje návštěvy - toto je garsoniéra vedle mého bytu. Byla tvořena pro romantické páry. 

Ty židle jsou krásně, že? Tak jsem je pro hosty koupila.

Kromě nového křesla je nábytek z roku 2002 a to včetně velmi zajímavého koberce. To je sice všechno pěkné, protože já osobně mám ráda kolem sebe krásno, ale to moře, tu záři, do které ráno chodím, kdy sedím na břehu a čekám na východ slunce, to nenahradí ani palác, ani tuny peněz. Moře a jeho síla a krása je něco, co se nedá koupit.  

O té záři, ke které chodím před východem slunce se nedá jen tak psát. Je magická a uzdravující.

Někteří moji bývalí zaměstnanci spali i na pláži, někdy je smetla i vlna, ale co je sprcha mořskou vodou oproti té kráse obklopené pohořím? Je to fakt ráj na zemi.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | úterý 2.4.2019 13:08 | karma článku: 20,22 | přečteno: 587x