Asi neočkovat, jestli nechcete mít doma autistu + oprava

Váhala jsem na čí stranu se přiklonit, zda očkovat nebo ne? Až nyní jsem se setkala s maminkou, která potřebuje finančně pomoc, protože dala očkovat svého zdravě vyvíjejícího syna a ten má dnes autismus. Samozřejmě partner selhal.

Existují výjimky, ale v tomto případě to tak není. Od nemocného syna, přestože se narodil další zdravý kluk, partner odešel. Matka je skutečně tedy sama a patří k ní název samoživitelka. Nemá tu svoje rodiče, protože pochází z východního Slovenska. Babička s dědečkem z partnerovy strany, pokud odvezou syna do Liberce do školy apod., tak požadují 300 Kč za benzín.

Tato konkrétní matka je pokorná žena, která si na tuto situaci musela zvyknout. Nyní se stará sama o dva kluky, z toho mladšího nedala očkovat. Nežehrá nad svým osudem, protože na to nemá ani čas.

Mnoho let se pohybuji ve světě nemocných dětí, takže musím konstatovat, že v době očkování je dětem tak málo, že mají lékaři a celá farmaceutická mafie výmluvu na to, že očkování není závadné. Kde je tedy pravda? Nedá mi to a volám odbornici na autismus do Nautisu.

Slyšela jsem informaci, že vloni se v parlamentu objevil návrh zákona o tom, že pokud bylo dítě skutečně poškozeno očkováním, dostanou rodiče za toto poškození dítěte dva milióny korun. Více jsem nezjišťovala, protože kdyby tento zákon byl v platnosti, tak se asi vláda nedoplatí. Ubohá matka má nejen starosti se svým autistou, ale také finanční, protože nemůže pracovat na plný úvazek, mnohdy vůbec, vyžaduje-li poškození dítěte celodenní péči.

Hexavakcína a hliník

"Součástí složení některých neživých vakcín včetně hexavakcíny je i adjuvans s obsahem hliníku, které pomáhá imunitnímu systému lépe na očkování zareagovat. Soli hliníku se používají pro posílení odezvy imunitního systému na vakcíny již déle než 70 let. Mýtus o škodlivosti hliníku ve vakcínách a riziku autismu je jedním z důvodů, proč někteří rodiče očkování odmítají. Je třeba zdůraznit, že se jedná o nepodložené mýty."

No ano, nepodložené mýty, ale holá a smutná fakta, protože kdyby to byly jen mýty, potom by rodiče neriskovali a nechali by svoje děti očkovat.

Druhý, dnes už zbořený mýtus, vzešel podle informací z USA, kdy několik vědců tvrdilo, že očkování způsobuje u některých dětí autismus. 

Dítě se s autismem rodí, avšak v době, kdy dítě podstupuje očkování se zároveň může diagnostikovat poprvé, zda se jedná o autismus či jinou chorobu.

Budu ráda za vaše názory, byť vím, že to zase bude trochu válka, kdy někdo v očkování šesti látkami nevidí problém a druhý by svoje dítě neočkoval, tak jako to byla a stále je válka mezi seriózními vědci a těmi, co chtěli mít pravdu za každou cenu.

Odkaz je z webu - https://www.hexavakcina.cz/hexavakcina/

 

Autor: Katerina Kaltsogianni | úterý 18.2.2020 7:39 | karma článku: 23,47 | přečteno: 2198x