Ani za 100 tis. USD měsíčně bych v USA nežila

No, i když možná přeháním. Za sto tisíc USD bych tam chvíli vydržela. Já možná, ale Amíci by nevydrželi se mnou, i když se stále tváří šťastně a řvou "wow" a ženské tleskají ručičkami, zatím mohou, za chvíli nebudou mít ani sex.

Možná, že vyzním, že jsem protiamerická, ale tak to není. Jsem proti všemu, kde je nějaký diktát. A USA mi přijdou tak nedemokratické, že mi proti nim přijde Kuba jako demokratický stát. Jestli to myslím vážně? Jasně, že to myslím vážně, podívejme se na pár příkladů:

1. Ve filmu se nesmí objevit nahá herečka ani herec. Pokud je točena erotická scéna, tak se někdo válí pod béžovým, někdy šedým prostěradlem, ze kterého nakonec vykouknou aktéři (asi po orgasmu), ona v košilce, on má možná odhalené rameno. Takže základní a milá lidská potřeba je v USA už dávno potlačována.

2. Americké filmy jsou nasekané podle nějakých šablon. Každý jde a nese umělohmotný nebo papírový kelímek, upíjí cestou kávu, protože spěchá do práce, kde nezdraví, ale oslovuje jménem. No tak to zdravení je jejich věc, ale že dokázala americká společnost zbláznit 300 mio obyvatel až takto, je pro mě neuvěřitelné. Ať už je to pití z kelímků, kupování hamburgerů a propagování Coca coly nebo ranní snídaně s burákovým máslem a lívancemi je neuvěřitelná převýchova všech národností, které v USA žijí. Je to hodně zvláštní, protože přeci jenom tam žijí celkem temperamentní lidé, jejichž původ není americký.

3. Prostě jsou to chudáci, kteří žijí podle diktátu, který je velmi cílený a uvědomělý. Mnohokrát jsem si říkala, jak mohu mít americké ženy orgasmus, když každá hupsne na představitele té které role hned u dveří, on má dokonce i zapnuté kalhoty, ona žádné spodní prádlo neodhazuje, ale během několika vteřin řve do étéru, aby zdůraznila, že fakt a vážně ten orgasmus má. A v těchto příbězích se má mládež rozvíjet zdravě? Nevím, jestli jejich sex není o tom, jak skočit na muže, který je ještě musí unést při tom sexuálním aktu. Všimli jste si? Jestli ona to není propagace zdravého životního stylu, že by všichni měli chodit do fitka, aby ty holky unesli. Kdoví?

4. Zákaz potratů je jenom takovu třeštičkou na dortu. Američané si nesmí lichotit, nesmí se podívat na opačné pohlaví, protože by to mohlo být harašení. Američané už dávno nesmí žít živočišně, což se všem vládám podařilo. Možná proto, že v USA žijí velmi temperamentní národy, takže je potřebovali nějak ztlumit, potlačit ten jejich temperament, naučit je pít z kelímků a souložit v oblečení. 

Holt, Donaldík se upsal křesťanům, takže si plní předvolební slib. Nakonec, on už má věk na to, aby si dal sexuální klídek, i když se bude stále tvářit jako největší boss a stále se bude divně olizovat, když uvidí pěknou ženskou.

Byla jsem tam několikrát a vždy jsem se těšila zpět sem, prostě jinam. Viděla jsem krásnou přírodu, procházela jsem se po Manhatannu, byla jsem v Kalifornii, viděla jsem velmi zajímavé lidi díky Tedu W. Američané jsou usměvaví, slušní, ale většinou nevzdělaní, až na ty špičkové managery, ti to opravdu umí. Abychom si rozuměli, umí pracovat, umí položit celý Wall Street, umí poslouchat svoji vládu, jako by k nim mluvil Bůh. 

No, prostě já bych v zemi, kde se pije káva z kelímků a kde se souloží u dveří, kde se denně modlí za večeři a za Ameriku, fakt nežila. Neumím tleskat ručičkami, péct sušenky a žít v bakelitovém domě. Neumím a nechci z toho nic umět.

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Katerina Kaltsogianni | čtvrtek 16.5.2019 16:57 | karma článku: 46,19 | přečteno: 13112x