Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

8. 12. 2011 18:42
Ono chodit ven je něco špatného?

Neříká se tomu, když musíte být v dospělosti trvale uzavřený v místnosti, čirou náhodou - vězení?

Nedávají rodiče dětem za trest - domácí vězení - tedy pro méně chápavé - trestají děti tím, že nesmí ven?

Dvouleté dítě nepotřebuje vidět přírodu, trávu, od jara pozorovat, jak se vše vyvíjí, v tomto čase je nejvnímavější - na jaře jim uděláte  věnečky z pampelišek, draky z listí na podzim, mohou prvně trhat ovoce, vidět kvést stromy, cítit vůni květů - to vše můžete zažít i v parku v Praze, takže prosím nechte demagogie. Nikdo nevyhání dvouleté děti samy na ulici, přece rodiče chodí s nimi.

ANo, pro děti od narození je nepřirozené zůstat zavřené doma v bytě.

Stejně tak nepřirozené je, když se matka vzdává dětí, již podruhé, aby mohla setrvat v sektě.;-€

3 0
možnosti
AJ

astrudina

8. 12. 2011 18:42
Re: Ono chodit ven je něco špatného?

oprava- dvouleté dítě potřebuje vidět přírodu....

0 0
možnosti
8

837

8. 12. 2011 18:10
Tak tak,chovat děti ve 140 metrovém bytě, číst jim knížky

malovat s nimi atd., svět venku jim zatím ukazovat jen z okna nebo balkonu  to je velmi ošklivé a nepodnětné prostředí a hrůzné "týrání" , správné prostředí je  dítě nechat civět na televizi, a potom ho na většinu dne vyhnat na ulici s dětmi staršími, ulice ho přeci vychová, takto se zcela jistě vytvoří množství nervových spojů a dítě je schopné absolvovat pomocnou školu a potom celý život parazitovat.  

No co z nějakých vcelku neškodných alternativců vytvořila médie to člověk žasne, já když jsem to poporvé slyšel o těch vlčatech a holobytu, tak jsem se mylně domníval že to jsou nějaká cikáňata která tam žijí ve vlastních výkalech.

A nad tím že otec je ve vazbě aby zřejmě nemohl pokračovat v "trestné" činnosti nad tím už zůstává rozum stát, kdyby hloupost nadnášela tak soudní paláce jsou evidentně v oblacích.

3 0
možnosti
HZ

DADAnce

8. 12. 2011 23:55
Re: Tak tak,chovat děti ve 140 metrovém bytě, číst jim knížky

Vy jste opravdu tak zaměřený na cikány, že to už hraničí s fóbií. Chovají se všichni stejně? Ony nejsou jiné modely? A proč to pořád taháte do tohohle případu?8-o

A abyste neměl pocit, že to všechno je spiknutí humanitních pseudovědců - v oblasti vývoje už bloudíte i po poli neurologie...

2 0
možnosti
AJ

astrudina

8. 12. 2011 2:43
Autorka je fanatička, na každý racionální argument

vysype kilometry zavádějících informací z propagačních materiálů sobců, takže nemá cenu diskutovat.

Profesor Koukolík přirovnal dětský mozek v prvních dvou letech k velkému domu se spoustou oken. Ta se průběžně otevírají, rozsvítí se v nich světlo, pak se zase zháší a okna se zavírají. Pokud se mozku nedostane podnět v době, kdy je okno otevřené, už nikdy v životě se okno znovu otevřít nepodaří, proto je socializace v prvních dvou letech tak významná.

A o očkování škoda mluvit, stačí si najít články z té slavné Británie, plné slavných britských "vjedců", kteří chybnými výzkumy vyvolali toto bláznivé hnutí proti očkování. Nyní to přiznali ve vědeckých časopisech, odkazy si najděte sami -že autismus není ovlivněn raným očkováním, v samotné Británii umírají ročně desítky dospívajících na komplikace vzniklé z příušnic a zarděnek, na střední školy a na vysoké vás nevezmou, pokud nejste očkován, protože tam proběhly několik let za sebou prudké epidemie dětských nakažlivých chorob.

3 0
možnosti
AJ

astrudina

8. 12. 2011 2:52
Re: Autorka je fanatička, na každý racionální argument

vše se dá dohledat na netu, stačí zadat slova- Britain, universities, - a k tomu pak:  rubella, autism, mumps, 2008 atd

Pokud fanatici neuvěří článkům ze Science, tak už nevím.

A ta dvojice "rodičů" - auorka jim zcela nepokrytě fandí;-€

Pokud sama chcete žít takto, vezměte děti a odjeďte na pustý ostrov. Pokud žijete v milionovém městě, využíváte výhod civilizace, nemůžete požadovat, aby ostatní respektovali vaše práva  maximálně a vy jste společnost bojkotovala a své děti vedla tak, aby v budoucnu měly potíže do společnosti zapadnout - tedy vedla je proti společnosti.

3 0
možnosti
PA

Pickup Anddropoff

8. 12. 2011 0:41
Vzdyt je to typicka ceska zprava, polovicata

Neuplne zneni, neuplny pribeh a spousta humbuku. JInak neockovat deti v dnesni dobe je silenstvi, vychova je jiste zalezitosti rodicu, ale vseho s mirou. JInak tezko soudit, protoze zpravy jsou tak neuplne. Chodily deti do skoly a rodice do prace, z ceho zila rodina?

Na druhe strane nesouhlas s odebranim deti.

1 0
možnosti
MK

Mama Kami

8. 12. 2011 21:09
Re: Vzdyt je to typicka ceska zprava, polovicata

Taky to tak vidím. BTW - ty děti byly malinké i na školku.

1 0
možnosti
HZ

DADAnce

7. 12. 2011 13:09
Takový hypotetický příklad:

Kdyby rodiče usoudili, že dětem škodí světlo a chovali je v naprosté tmě. Děti by byly spokojené, protože nic jiného nepoznaly, byly by dobře živené, nebité a v teple... Po objevení by rodiče argumentovali, že by je jednoho dne osvítili a že už koupili baterku. Pár lidí by tu přispěchalo se studií, kdy jeden pán (nemůžu si vzpomenout na jméno) pobýval pod lékařským dohledem několik týdnů potmě a úúúúžasně mu to prospělo. Další by chtěl vědět, podle jakého zákona je rodič povinnen děti vystavovat světlu a kolikže to lumenů je norma. Dala byste jim zapravdu?

2 0
možnosti
MK

Mama Kami

8. 12. 2011 0:15
Re: Takový hypotetický příklad:

Kdyby rodiče drželi děti odmalička ve tmě, dětem by se nevyvinul zrak (zagooglujte si). Pak by mohl soud zkonstatovat, že poškodili dětem zdraví a zavřít je natvrdo.

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

5. 12. 2011 23:47
Je hezké, že nejste ovčan.

Ovšem při bližším pohledu na chování ovcí ve stádu byste jim mohla spíš závidět.;-)

2 0
možnosti
MK

Mama Kami

6. 12. 2011 22:10
Re: Je hezké, že nejste ovčan.

Až půjdou ovce na porážku, já udělám všechno proto, abych v tom stádu nebyla. Takže možná jde jen o stav dočasný a pocit ovčanského štěstí je klamný.

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

5. 12. 2011 9:02
ať rodiče vychovávají

dle svých představ od toho jsou rodiče, co je ovšem podstatné musí to být v jejich prospěch, nevím zda je v jejich prospěch nenaočkovat je pokud toto prokazatelně chrání před nemocí či jim bránit ve styku s okolním světem a tím v socializaci, a bez socializace není možno dnes ve společnosti fungovat

3 0
možnosti
EK

Y.N

4. 12. 2011 17:23
Karma

R^ Konečně to tu napsal tak jak to tu v tomhle Absurdistánu funguje.

Rodiče si dovolili děti porodit sami  bez účasti povinné účasti lékaře, nezapsali do matriky a děti nedali očkovat.

Dále otec prý ohrožoval matku šídlem, kdo někdy bydlel blízko opilců ví, že ti ohrožují matku s dětmi neustále a policie se chová fágně, sociálka tam neleze ať nedostane na držku!

Dále tu máme některé rodiny žijící v ghettech, tam jsou děti naopak venku stále, nemají základní hygienické návyky, viz případy romských děti nakažených žloutenkou ( hepatitida) izolovaných na infekčních pokojích v nemocnici v Havířově, kde kálely v koutě pokoje a byly agresivní na personál ;-€

2 0
možnosti
JI

INDRJA

4. 12. 2011 14:16
Máte přesné informace?

Chodí vaše děti ven? Nebo jste se taky rozhodla, že svět je špatný, a zavíráte je doma? Nev ím, ale aby rodiče "chránili" sv é děti tímto způsobem - před civilizací, očkováním, ostatními lidmi, mi normální nepřipadá.....

2 0
možnosti
MK

Mama Kami

5. 12. 2011 8:52
Re: Máte přesné informace?

Do mých dětí je vám prd. Ale když už jsme u toho, tak bych po vás měla prosbu. Zjistěte mi, prosím, kolik hodin ročně je rodič ze zákona povinen dítě "venčit". Pak třeba pochopím, že rodiče jednali v rozporu se zákonem a je třeba je zavřít v souladu s literou tohoto.

1 0
možnosti
C

Camino.

3. 12. 2011 6:20
Videno Vasima ocima

a tak jak jste to napsala, nikde jsem to zde predtim nevidela, ale otevrela jsem ty linky, napsala jste to vyborne. Senzacechtivost a spatne, nebo nedostatecne vzdelani radoby novinaru, snaha byt prvni..... je to des. Karma za dobry blog, ten palec se mi dnes jaksi nehodi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2315x
Jinak. Stručně. STRAŠNÁ ŽENSKÁ!

Seznam rubrik