Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

8. 12. 2011 10:21
Náhodou, kapání do rajské polévky je lepší papu, než rýže.

:-).

2 0
možnosti
ŠA

s.m.

7. 12. 2011 18:49
:-))

šufánek -to je naběračka, ne ?;-D 

Jo, a taky hlídkuju u vývaru a sbírám pěnu:-)

0 0
možnosti
JV

Žadatel

7. 12. 2011 19:00
Re: :-))

Co je to naběračka ?;-D

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

7. 12. 2011 18:45
:-)

a za toho Plíhala karma za hudební vkusR^:-)

0 0
možnosti
JV

Žadatel

7. 12. 2011 19:28
Dobrá muzika

http://uwall.tv/

0 0
možnosti
VP

věrnostní program

7. 12. 2011 18:06
Záklechtka do guláše?

Začínám stejným množstvím cibule jako masa, a z cibule je ta šťáva tak vazká, že už zahušťovat nepotřebuje.

1 0
možnosti
ŠA

s.m.

7. 12. 2011 18:40
Re: Záklechtka do guláše?

někdo to rád husté;-)

Dávám dvě velké cibule, je to sand málo ?

0 0
možnosti
N

nocenka

7. 12. 2011 13:30
Fundamentalismus není dobrý nikdy,

ještě štěstí, že s vámi nežiju;-D Jestli mě něco dokáže nažhavit do běla, tak jsou to hlášky mojí máti při různých návrzích na inovace tradičních pokrmů: "Ale tak se to nedělá." Mně je šumák, jak se to dělá či nedělá, záleží mi na použitých ingrediencích a výsledné chuti. Tož dneska to ode mě karma nebude;-)

1 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

7. 12. 2011 15:59
Re: Fundamentalismus není dobrý nikdy,

nejde o "to se nedělá", ale o to, že změna by měla být k lepšímu....ne nahrazovat kvalitní suroviny odpadky;-D

0 0
možnosti
TV

t.varga

5. 12. 2011 19:11
dobrý den

nemůžu na to nic napsat, rozplakala jste mě

0 0
možnosti
E

Egerie

5. 12. 2011 21:44
Re: dobrý den

;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
JV

Žadatel

5. 12. 2011 17:26
Rýže se "dusí" nejlíp

ve vyšším skleněném hrnci v mikrovlnce. Je sypká a při dušení ( asi 15 min. od momentu, kdy začne vřít a zeslabí se)  nehrozí připálení.

0 0
možnosti
VP

věrnostní program

7. 12. 2011 18:52
Re: Rýže se

Hlavně je třeba vědět, že rýže je spousta druhů a každý se připravuje jinak.

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

5. 12. 2011 0:00
karma jako kráva (ta steaková)

;-)R^ konečně někdo, kdo navrací naději na nezdegenerovanou budoucnost naší drahé národní kuchyně. Babicovy odpadky a náhražky byly vždy mou noční můrou;-)

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

7. 12. 2011 17:51
Re: karma jako kráva (ta steaková)

Copak Babica, ale na recepty z MMB nemá ani on;-D

0 0
možnosti
K

kuba1234

4. 12. 2011 21:29
Ježííííš,

kde Vy jste byla, když já se chtěl ženit!  Sakra ...;-(

0 0
možnosti
K

kuba1234

4. 12. 2011 21:38
Re: Ježííííš,

Zapoměl jsem - KARMA! Jste super ženská.

0 0
možnosti
J

jupp

4. 12. 2011 21:22
Dobry humor. Vypecky (drippings) na topinku!

topinka ze zitneho chleba (opect v topinkovaci), cesnek, lehce omastit ...

Apropos nemecka kuchyne. Je to docela predsudek, ze neumeji varit. Takhle schwabska kuchyne (Baden-Wuertemberg), tedy priblizne ten stat od Stuttgartu dolu ke svycarske a hranici, tam je spickova kuchyne doma. A kdyz uz delate domaci nudle, tak zkuste spaetzle (seskrabuji se nozem s mokreho prkenka) nebo knoepfle (strouhaji se na zvlastnim hrubem struhadle nebo protlacuji lisem) primo do vrouci vody -- velmi dobre. A je to jednodussi a rychlejsi nez nudle (oboje z nudloveho testa, jen trochu ridsiho). Spaetzle jsou rychlejsi a snazsi, pokud je cvik v seskrabovani.

0 0
možnosti
MK

Mama Kami

4. 12. 2011 22:57
Re: Dobry humor. Vypecky (drippings) na topinku!

Jistěže jde o předsudek. Ale když něco takového vyslovíte, každý ví, o čem je řeč. Když řeknete něco o anglické kuchyni, tam si každý představí anglickou snídani a nevzpomene už jejich pudingů a mátových příšerností a cibulových polev a podobných hrůz (já tam byla, vím o čem mluvím).

Dík za tip s nudlema, ale když ona ta klasika má tu výhodu, že se dá nadělat do zásoby :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2316x
Jinak. Stručně. STRAŠNÁ ŽENSKÁ!

Seznam rubrik