Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

17. 10. 2011 17:13
jestliže jste DVA RUZNE muže dohnala

až k tomu, že vůči vám použili násilí,  TAK BYCH SPÍŠE HLEDAL CHYBU VE VAŠEM CHOVÁNÍ K NIM, NEŽ V NICH SAMOTNÝCH.

0 0
možnosti
JSD

Jen se divím

17. 10. 2011 17:11
Kolik Bartáků? Nevím, asi žádného

Třeba takový pan ministr Kalousek. Ten netříská své asistentky, ale po chlapsku, s ochrankou za zády, nafackoval neuctivému mladíkovi. A že by byl chlípník a nebo dokonce cizoložník? To pan ministr Kaousek zcela určitě ne. Jako bývalý lidovec má jsitě v krvi křesťanskou morálku (a občas i pár promile lihu), ten se chová jako gentleman. Zrovna jako není pravda, co tvrdí lidi kolem Karoliny Peake, že jí vyčítal, že snad ještě neměla žádného chlapa. To jsou jen zlé pomluvy od VV, pan ministr Kalousek jednoznačně prohlásil, že jako gentleman by nic takového neřekl. Já si taky myslím, že gentleman by nic takového neřekl.

Ve vládě nemáme nyní žádné chlípníky a cizoložníky. Dva pánové, co by mohli aspirovat na ten titul už ve vládě nejsou. A vůbec, dr. Barták byl žabař. Nepochopil, že co si můžou dovolit lidi ve vládě si nemůže dovolit on sám. Zkrátka je to prachsprostý hochštapler, co se jen přiživoval na slavnějších lidech.

0 0
možnosti
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

17. 10. 2011 17:15
Re: Kolik Bartáků? Nevím, asi žádného

A já se jn divím, co vše lze naroubovat na politiku a co vče lze využít k metání hnoje na své politické odpůrce. Pán bude zřejmě socan nebo komouš.

0 0
možnosti
E

elektroman

17. 10. 2011 16:46
slepice

Slečny asistentky to asi dělaly doprovolně, za penízka a možná i rády. máme tu totiž, paní autorko, spoustu kurev, rúzných mladých a polovzdělaných slepic, které nechtějí pracovat a rady luxus s snadný životRv Asi chtěly prostě víc peněz, nebo se špatně domluvily, nebo pan doktor chtěl něco víc......a hned se toho chytne slapice a začne kdákat do novin. Já se stydím, kolik je tu hloupých žen s tááááákhle malinkým mozečkem;-€

0 0
možnosti
ZK

SID09

17. 10. 2011 16:49
Re: slepice

Ne že byste neměl pravdu, ale říct to tak tvrdě a bez okolků, bych si netroufl  ;-)?

0 0
možnosti
P

popetr

17. 10. 2011 16:10
Jste skutečně žena, mozeček nic

za prvé: když tolik žen souloží za peníze...Jsou chlapi grázlové? Zajímají snad chlapy kostlivci předvádějící módu a za flek ve filmu, přehlídkách či přední exhibici jsou schopny chodit nahé a nechat se ošahávat? To není z hladu, jako je v té písničce. Ale nemám na cestu do USA? Stanu se šlapkou. A chlapi se k těmto 50% tak také chovají. A je jasné, že to občas odnese i slušná, poctivá a upřímná. Za druhé: kolik chlapů se zhroutí, když nějaká slepice začne ječet, i když nemá pravdu? Takový zvuk skoro zabíjí. A tak je jasné, že občas nějaký chlap, aby ten šílený zvuk umlčel, použije násilí. Lze se divit? Každé pohlaví má své přírodní metody, jak druhého zranit. A teprve třetí jsou skuteční úchylní chlapi, ženy a těch je skutečně na každé straně kolem 3 - 5%. Nemyslím lesby, ale typy jako je výše popsaná zrůda. Když slyším sousedku, jak den co den ječí, tak bych ji také fláknul. Ale má to od přírody a chlap se třese a utíká. Je to hrubé násilí?

0 0
možnosti
ZK

SID09

17. 10. 2011 16:48
Re: Jste skutečně žena, mozeček nic

!!;-D

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

17. 10. 2011 15:46
Proč domácí?

V prvé řadě se divím, že mu procházelo násilí na jeho asistentkách. Dokonce i když jedna asistentka doběhla i se sklenicí s omamným práškem na policii a jiné asistentce na ulici a před svědky strhal šaty a mlátil jí hlavou u kapotu auta. Pokud mu prošlo mlácení a znásilňování a pokusy o omámení asisetentek, které si na něj stěžovaly policii, není se co divit, že mu prošlo i domácí násilí, na které si nikdo nestěžoval.

Inkvizici, která chodí po domácnostech a zjišťuje, zda manželé žijí ve vzájemné harmonii, tu zatím bohudík nemáme.

1 0
možnosti
M

mamsrb

17. 10. 2011 16:59
No pan doktor je v lochu

a jeho druh ze Lví společnosti bývalý náčelník zpravodajské služby generál Andor Šándor nám stále promlouvá z obrazovek do duše. Na tyto bývalé soudruhy holt baby nemáte.

0 0
možnosti
G

gumidos

17. 10. 2011 15:44
Přísně statisticky vzato

ve váš číhá 30% násilnických sklonů. Přísně statisticky vzato tedy existuje významná pravděpodobnost, že jste též násilnické povahy.  To říkám jenom proto, abyste trochu pochopila, v jaké pitomosti se zvrhne uplatňování "statistického" pohledu.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

17. 10. 2011 15:29
Když čtu váš blog, začínám chápat

nezbytnost spolků otců (případně i jen manželů).  Jste-li vdaná, je váš manžel nezbytně podroben stalkingu denně.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

17. 10. 2011 15:25
Vykázání z bytu je následně předáno soudu

Který může lhůtu významně prosloužit.  Nelze přece navrhovat, aby dlohodobě z bytu někoho vykazovala policie. Tak, jako ho policie nemůže dlouhodobě zbavit jiných svobod. (Nepřemýšlejte, prosím, jen o případech, kdy je to oprávněné - ovažujte globálně.)

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2315x
Jinak. Stručně. STRAŠNÁ ŽENSKÁ!

Seznam rubrik