Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Tady stojí za zmínku,když jsem si vybral boty za sedmnáct set ,které byly podle mého,byl jsem upozorněn prodavačkou/mladou/, že :pozor "máme tu napsáno -boty mohou propouštět švy":-) vybral jsem si jiné,nicméně,kdopak by vám to dneska řekl.:-)R^

0 0
možnosti
LC

Přidám ještě značku Sorel. :-)

0 0
možnosti

Kupuju si boty zásadně značky Bama nebo Tamaris. Dlouhodobě vyzkoušeny jako přijatelný poměr cena/výkon. Zimní boty zn. Tamaris - skutečně zimní!!! - mám letos pátý rok. Kožich dole se trochu sešlapal, tak jsem tu kožichovou vložku vyškubala, za 78 korun koupila vložku novou, opět zn. Bama, Winter Alluminium něco něco, ovčí rouno nahoře, alumiový protiskluzová věc dole, a boty jsou OK, kotníčkové. Před pěti lety stály 1650,-. Letní boty mám nejvíc Bamy, kožené, měkké, pohodlné, barevně stálé i v dešti, výborné. Vyhněte se prodejnám CCC a Deichman, Tamarisy a Bamy mají v Renu, a třeba to bude lepší;-))

0 0
možnosti
BH

Já mám Deichman a spokojenost. :-)  (ale ne ty za 299,-)

0 0
možnosti
VK

To je prostě neuvěřitelné, co je v rámci tzv. demokracie možné. Legální okrádání obyčejných lidí. Doufám, že si tento článek přečtou i Ruda Polanecký a pan Kříž, kteří tu tak vehementně bojují proti komunistům. Měla byste jim ten článek posla t se žádostí, ať Vám to příslušně ideologicky vysvětlí.

2 3
možnosti

Prosím vás, vy s tou demokracií, která může za všecko...nepřipadá vám to jako pitomý argument - parlamentní demokracie v souvislosti s nákupem bot??? Zkuste myslet hlavou, než vyplodíte takovou kravinu. Ještě řekněte, že za to může Kalousek a za komunistů by se to nestalo a bude to komplet.

1 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3290x
Matka, manželka, dcera, sestra, teta, švagrová, snacha, kamarádka, kolegyně, čtenářka, sousedka, …

Seznam rubrik