Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já MHD nejezdím, leda občas metrem, když jsem v Praze, ale na smraďochy pravidelně narážím třeba v supermarketech nebo i na ulici. Nejsem cimprlich, vyrůstal jsem proti chemičce, která toho chrlila tolik, že i za soudruhů byla pranýřována ve stranickém tisku jako odstrašující příklad, ale někteří lidé páchnou opravdu jako tchoři, a to i na několik metrů v otevřeném prostoru. Obzvlášť jedlé je to někde v uličce mezi potravinami, když to zavane zezadu. Když se člověk otočí, bývá to obvykle cosi velmi tlustého v propocené umělině, dříve zvané tesil, anebo naopak i cosi hubeného, špinavého, opět oblečeného v čemsi nevábném a dlouho nepraném. Za pseudoproblém bych to zrovna nepovažoval, smraďochů je opravdu dost a obtěžují, ale nemá smysl se tím nějak zásadně zabývat, protože jediné řešení je vzdálit se z dostřelu chemické zbraně dotyčného jedince:-)

5 0
možnosti
JB

J53i72ř74í 16B88o85b28e92k

31. 7. 2013 19:31

Škoda že do diskuze nezavítal odborník Michal Kolesa:-(

2 0
možnosti
JS

Nemá čas - je sezona a tak pozoruje ženy v bazénech. ;-)

4 0
možnosti
JK

Já teda zažil již několik případů, kdy se mi ze smradu dělalo do slova a do písmene špatně - evidentně se dotyčný několik dní nemyl. Ale nebyli to jen (na pohled) bezdomovci, často to jsou i jinak regulérní důchodci, kvůli kterým je potřeba pár metrů popojít, aby se člověk z toho smradu nezbláznil.

4 0
možnosti
Foto

Starsi muzi vylucuji takovy stiplavy smrad, pokud nedbaji na hygienu. Nemusi byt spinavi, ale staci kosile nosena par dni. Deo asi casto nepouzivaji a jak jsem napsala dole, starsi lide jsou vic citit.

1 0
možnosti
KS

Smrdět je hnus, velebnosti.

4 0
možnosti
PT

P32e55t91r 65T11ů37m40a

30. 7. 2013 15:02

Tak on neni jen zapach z potu, ale kdyz jsem nekdy vedle nasich spoluobcanu, tak ten zapach je priserny, spina a pot, do toho cigarety a casto i alkohol.

Ja kdyz se spotim a citim, ze se citim, tak se citim strasne trapne, radeji stojim uplne bokem, ale pokud nekdo mohutne mluvi a jeste navic je mu citit odporne z pusy, tak to je pak na pozvraceni.

A propo, krom zakazu koureni v MHD, by bylo dobre zavest i zakaz smraďochů:-)

2 0
možnosti
Foto

Buďte ráda, že jste dosud se žádným smraďochem necestovala, asi jezdíte málo, já podobné zaznamenávám zhruba jednou týdně. Nejhorší je kombinace propoceného oděvu a dechu páchnoucího alkoholem a cigaretou – obvykle v podání i nevábně oblečeného stavebního dělníka (možná z Východu). A bezdomovci (kteří bezpečně cestují načerno) už jen z podstaty nemohou vonět.

3 0
možnosti
BD

jsem ročník 1947 a smrdím určitě.Smrděl jsem vždy a vydržím s tím.Dříve jsme to neřešili.Stačilo se občas umít.V

1 0
možnosti
Foto

Všichni nějak smrdí. Někteří si to ale nejsou ochotni přiznat. ;-)

0 0
možnosti
TK

Ale někteří fakt smrdí. Jsou to ti co na sebe vylijí půl flašky deodorantu. Nemám problém s běžným živočišným jednodenním pachem potu. Ale některé chodící parfumerie (dnes často bohužel i chlapi), to je fakt něco. Jak říkávala babička: "Smrdí jak levná ku..." ;-)

7 4
možnosti
Foto

Trefně vyjádřeno. R^

1 0
možnosti
PR

Zápach těla vychází z toho co jíme. Proto argument, že v jiných zemích nesmrděj není díky tomu, že by používali nějaké zázračné deodoranty atd. V těchto zemích se valná jídelníčku skládá z čerstvého ovoce a zeleniny. Kdežto bůček vám voňavej pot neudělá.

2 3
možnosti

I19v11o 80Ž93á15č89e70k

29. 7. 2013 20:00

Tak tohle celou diskusi korunuje. Největší blábol na závěr.

3 3
možnosti
Foto

Asi ne, pouzivam mydlo, deo a parfem od Calvin Klein, muj muz pouziva mydlo, deo a kolinskou po holeni Kenzo, cucham k nemu rada. Jsme oba starsi rocnik.

3 1
možnosti
Foto

To je odpoved panu Nemcovi, ktery by si ke mne nechtel cuchnout!

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3290x
Matka, manželka, dcera, sestra, teta, švagrová, snacha, kamarádka, kolegyně, čtenářka, sousedka, …

Seznam rubrik