Voříšková sobota

Tak jsem si zas utužila žebříček životních hodnot. Strávila jsem nádherný a zároveň smutný den s pejsky - a to jednak s těmi milovanými a obletovanými, ale též s nešťastníky, kteří svou vytouženou rodinu stále ještě vyhlížejí zpoza útulkových mříží.

Katka BK

Sobotu 20. června jsem strávila v porotě soutěže psí krásy zvané II. PODĚBRADSKÝ VOŘÍŠEK. Konala se na podporu Poděbradského útulku, který na tom opravdu není nejlépe. Jsem poctěna pozváním pořadatelů, že jsem mohla přispět.

Plemeno "BoČiKo" - aneb, jak pravil pan majitel - Bohnice-Čimice-Kobylisy

Záludná disciplína - zdánlivě snadná - chytání piškotu. Chytit všech 5 piškotů se povedlo jen 2 pejskům.

Atos - kříženec bulteriéra s jagteriérem. Můj jasný favorit. Nechápu, že v Poděbradském útulku už je DLOUHÝCH 5 LET!!! Prý se "nikomu nelíbí" - jak je tohle možný?

Atos ve své kategorii zvítězil. Třeba mu zrovna tento úspěch přihraje novou rodinu - moc bych mu to přála!!! (pokud si ho dřív neodvezeme my)

Nejvěrnější držák deštníku :o)

Katka Veinlichová předvádí  běžně Tanec se psy za nadstandardní honoráře - na poděbradské Voříškiádě se vzdala honoráře ve prospěch útulkových pejsků. Černá Brita byla ohromující.

Jasná vítězná dvojice v kategorii Dítě a pes

Další moje favoritka stafordšírka Eimy (z Mladé Boleslavi)

Soutěž o NEJ ŠIKULU nás=porotu utvrdila v tom, že máme doma co dohánět :o)

U paničky je stejně nejlíp!

Každý se porotu snažil zaujmout po svém

Poznali byste, že tenhle přátelský krasavec (pitbul) soutěžil v kategorii HANDIKAPOVANÍ?

ABSOLUTNÍ VÍTĚZ: 15-letý Rony z Ústí n/L

Fotku se skvělou organizátorkou Adélou Dvorskou a absolutním vítězem Ronym jsem si nemohla nechat ujít :o)

Kolega gratuluje úspěšnějšímu

MY JEŠTĚ ČEKÁME... PŘIJĎTE SI PRO NÁS, PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM Poděbradský útulek má tel. 737 165 615, http://www.zkopodebrady.cz/ PS.: A těm, kdo se mi teď v diskusi hodlají silácky a rádobyvtipně vysmát za můj vztah ke čtvernožcům vzkazuji: seberte se a jděte do nejbližšího útulku (je jedno, zda psího či kočičího), koukněte do očí jeho zoufalých obyvatel a přemýšlejte (coby zarytý optimista věřím, že to dokážete). Třeba i vám dojde pár důležitých věcí pro váš další život. Všem přeji pěknou neděli.

Autor: Kateřina Kašparová | neděle 21.6.2009 9:40 | karma článku: 23,83 | přečteno: 3052x
  • Další články autora

Kateřina Kašparová

Neschopní vpřed!

2.11.2015 v 18:39 | Karma: 43,27