Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

tinwe666

22. 2. 2009 17:50
..

no tak to je opravdu příšerně nechutné..jako když ti ožralové tehdy utýrali tu kočku..to jsem opakovaně obrečela..Nicméně s vámi musím nesouhlasit v té otázce věku. Sedmnáct je jistě již dost na to, aby v tom slečna měla jasno a trest by si zasloužila..to co ale následuje, čili vaše věta, že je jedno,zda je pachateli 17 nebo 10, to je opravdu neskonalá hloupost. Jedno to samozřejmě není, naše osobnosti se formují a vnímání dobra a zla balancuje na tenké kladině a zvrhává se tu na jednu tu na druhou stranu, převážně podle toho, jaký z toho pro nás plyne prospěch. Desetileté dítě není nikdy a v žádném ohledu srovnatelné s dospělým člověkem. Já sem třeba ve svých dvanácti letech provedla něco, za co se neskonale stydím každý den svého dospělého života, ale jako malá jsem vše vnímala úplně jinak a chápala tak desetinu souvislostí.

0 0
možnosti
TI

TristanTzara II.

22. 2. 2009 17:59
Re: ..

Připadá vám normalní brečet kvůli tomu, že někdo utýrá kočku?

Kolik vám je? Žijeme ve světě, kdy se každou chvíli někde válčí, každý den umírá x tisíc lidí bolestivou smrtí, a vy brečíte kvůli kočce 8-o ?

To jsou paradoxy.

0 0
možnosti
N

Needle

2. 10. 2008 11:08
Módní žvásty

Jasně, že se zvířata (ale ani lidé) nemají trápit. Ale ten článek neříká nic objevného, než se se autorka stylizuje do role veřejné obhájkyně práv zvířete. Snad jen ten nezrale emotivní závěr. Jinak jen módní žvasty a pózy...stejně hloupě módní jako autorčino jméno.

0 0
možnosti
K

katkaBK

2. 10. 2008 23:14
Re: Módní žvásty

tyhle "módní žvásty" hlásám již 20 let - kdy dávno ještě módní nebyly. Chodil/a jsi tehdy už aspoň do školy, že si troufáš takhle od stolu nadávat jiným lidem?

Aby bylo jasno - mně se nemůže taktou hloupoučké tlachání dotknout, jen chci upřímně doporučit zamyšlení nad vlastním já...

0 0
možnosti
PK

dolch

2. 10. 2008 9:06
Kočka

Onehdá jsem pozoroval kočku, jak lovila myš. Byla to teda pěkně zvrhlá, sadistická kočka, protože tu myš hned nezakousla, ale surově si s ní hrála. Hrála si s ní, jak bych to řekl - no úplně jako kočka s myší. Nakonec tu nebohou myšku uondala k smrti, řeknu vám, ta si teda vytrpěla. Naneštěstí jsem tehdy nevěděl, že mám zavolat strážníka. Kočka byla evidentně dospělá, takže by za tento svůj hanebný čin jistě vyfásla nějaký ten flastr natvrdo. No, tak pro příště už to budu vědět ...

0 0
možnosti

C.o.r.o.n.a

2. 10. 2008 18:55
Re: Kočka

bylo by fajn si přebrat v hlavě co je přirozenost přírody a co je nuda ožralých puberťaček:-P

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

1. 10. 2008 16:42
Nhezaznamenal jsem, že by jste komentovala..

to, když někdo upálil bezdomovce.Rv:-( Toho ježka je mně líto..ale věnovat mu tolik prostoru a zlo mezi lidmi ignorovat..hmmm..zase mám o vás obrázek do mozaiky.

0 0
možnosti
TB

guam

1. 10. 2008 17:11
Re: Nhezaznamenal jsem, že by jste komentovala..

myslím si že problém je někde jinde. Ježek za to nemůže že má někdo sadistické chování, takže umlátili malého tvora pro zábavu a to je chyba. Ježek nikomu nepřekážel, u bezdomovců to je sporný. Na to, že nemají peníze jsou většinou opilí zapáchají, což se o ježkovi nedá říci, venku se objevuje většinou v noci, jinak je slepý jako patrona.

 Bezdomovec si to zavinil sám, že je bezdomovec. Nic pro sebe nedělá a nemá snahu ze sebe udělat lepšího člověka. Ježek je užitečnější.

Pokud bezdomovec jezdí zadarmo tramvají apod celý den jezdí vlastně načerno. Ježek nevleze sám do ničeho takového. Může se to zdát divné, ale jsem na straně toho chudáka ježka nikoliv bezdomovce, který se do té situace dostal jako slepý k houslím. Bezdomovec se do oné situace dostal sám, takže je to rozdíl

0 0
možnosti
RB

qfp

1. 10. 2008 16:12
Vodu káže, víno pije ...

Vaše rvačka s O..., a pak ježek - dojemné.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

1. 10. 2008 16:43
Hele,..

když se holky perou...chlap se do toho nevtírá.;-D

0 0
možnosti
RB

qfp

1. 10. 2008 16:09
Vodu káže,víno pije

0 0
možnosti
Z

zanetam

1. 10. 2008 15:40
prosim

upresneni. Jednalo se o romske divky? ze clanku to neni zrejme a velmi

by mne to zajimalo. Pokud totiz ne, je to dusledkem spatne vychovy v

rodine, pokud ano, je to dusledek spatneho genetickeho vybaveni celeho

etnika. :-)

0 0
možnosti

C.o.r.o.n.a

1. 10. 2008 13:33
jaké "děti"?

Jedné je 16 a druhé 17. Ať mi nikdo nevykládá, že nedokážou uvažovat nad tím, co dělají8-o...zasloužily by pořádnej výprask a na žádnýho ježka ani na chlast se pak ani nepodívají..

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

1. 10. 2008 15:11
Re: jaké "děti"?

nechal bych je nosit za trest pracovní reflexní vesty. To by bylo řevu ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

1. 10. 2008 12:59
Chtělo by to míň filosofovat

a víc zdravého rozumu. Idiotské kampaně "proti násilí" a za "ochranu dětí" - byť by jim bylo už 17 nesou svoje ovoce. Kdyby dotyčným za podobné chování někdo včas vrazil pár facek namísto volání policie, mohl být ježek třeba naživu a holky by měly poučení do budoucnosti. Takhle se stát snaží usurpovat si všechny pravomoci pro sebe - občan=blbec+dojná kráva už nemá právo bránit sebe, svůj majetek ani vychovávat potomka. Do všeho žvaní nejlépe bezdětné krávy žijící v ochrankou chráněných satelitech, kam není normálnímu smrtelníkovi pomalu povolen vstup. A odtamtud poštěkávají svoje moudra o nutnosti tolerance k obtížným menšinám, chápání nezletilých chuligánů a nepřípustnosti tělesných trestů.

0 0
možnosti
NB

j@ck

1. 10. 2008 12:54
-

2 roky pastaku je nesmysl, tam by se jeste vic pokazily. Ja jsem pro telesne tresty. 5 ran ratanovou rakoskou jako v singapuru a na jezka se do smrti nepodivaji. A to uplatnovat i proti mensim kradezim. jednak se na tom usetri, jednak to dle meho ucinnejsi.

0 0
možnosti