Co takhle dát náhubek politikům?

Dnes začal platit tzv. NÁHUBKOVÝ ZÁKON. Co podle něj média nemějí zveřejnit, je asi zbytečné opakovat, hrne se to teď na nás ze všech stran, pardon médií. Po zákazu kamer v předsálí sněmovny další (a mnohem horší) NEHORÁZNOST, říkám já!

Redaktoři Idnes oslovili nejznámější politiky, aby jim předem podepsali souhlas se zveřejněním svého jména, pokud se stanou obětí zločinu (zkráceně řečeno, celý článek je zde: http://zpravy.idnes.cz/video-jsem-politik-kdyz-me-zbiji-nepiste-to-fk6-/domaci.asp?c=A090331_220131_domaci_dp )

Výborný nápad, říkám si a se zájmem se začtu do reakcí některých takto oslovených politiků. Nad arogancí, která doslova čiší z některých odpovědí, zůstává až rozum stát! Jak vidno, u mnohých už je opravdu na čase, aby si dali přinejmenším delší odpočinek nebo rovnou odchod ze scény.

Ti lidé už zapomněli, že své funkce nemají navždy? Že se sami dobrovolně nabídli veřejnosti do vrcholných funkcí, tak musejí, stejně jako třeba hvězdy divadelných či koncertních pódií, počítat s pozorností veřejnosti i v momentech, kdy se zrovna nedaří a život není zalitý sluncem.

Dobrá zpráva v tomhle směru přišla dnes ze Senátu - už se povedlo sebrat potřebný počet podpisů (jak řekl v médiích Pithart, je jich o dost víc, než je vůbec potřebných počet 17) a bude podána ústavní stížnost. Tak se snad povede tento další paskvil z dílny Poslanecké sněmovny vymazat z povrchu zemského. Už je vážně čas na důkladnou změnu a vyvětrání tamních prostor!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kateřina Kašparová | středa 1.4.2009 9:38 | karma článku: 20,68 | přečteno: 1635x
  • Další články autora

Kateřina Kašparová

Neschopní vpřed!

2.11.2015 v 18:39 | Karma: 43,27