Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Souhlas. Pro jejich voliče zbývá otázka - budou i přes lživou kampaň po volbách zmínění politici říkat pravdu, nebo je jejich současné chování jen ukázkou co budou předvádět dál ?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Volby rozhoduje naprostá lenost většiny občanů věnovat se politice.

0 0
možnosti
MK

Škodlivost ANO a KSČ jste zmínil v jediném odstavci a tak s ní asi nemáte problém. Avšak zasekl jste se u SPD. A tak vám povím svůj názor na tuto stranu.

Především, je mi sympatická svým pragmatismem k covidu. Její názor "kdo se bojí, až zaleze, a ostatní nechme žít" bych okamžitě podepsal. Stejně tak s ní souhlasím i v některých jiných věcech, i když se jedná spíše o minoritní záležitosti.

Ovšem ani náhodou nechci vystupovat z EU a z NATO už vůbec ne. To je pro mě natolik zásadní, že SPD je pro mě nevolitelná.

1 0
možnosti

Na tom je vidět, proč tenhle polovětšinový systém nemůže pořádně fungovat. Covidismus, EU, migrace - jenom pro tyhle tři osy politického prostoru potřebujeme osm stran, aby si každý mohl vybrat; a to těch dimensí existuje mnohem více.

1 0
možnosti
Foto

J50o45s28e27f 96B90á67r42t66a

5. 10. 2021 17:22

Pamatuji si, když v minulosti zmínka o politikovi Le Pen byla synonymem sprostého slova a troufám si říct, že to tak vnímala většina lidí. Dnes její dceru eurohujeři vynesli do závratných výšin a má šanci se stát francouzskou prezidentkou. Kde je chyba?

7 0
možnosti
JR

J10a32n 15R33á94ž

5. 10. 2021 14:53

Každá politická scéna má svého strašáka. Francie má lePen, Němci mají AfD a my máme dokonce dva. Zločince a estébaka Babiše a Japonce Okamuru.

To Babišovo stigma beru, ale proč se dávají Okamurovi přívlastky "krajně pravicový", když program SPD je spíše levicový a když pomíjím hlupáky, kteří ho nazývají div ne fašistou, tak jediné kontroverzní téma v jeho programu je vystoupení z NATO, protože na tom druhém, vystoupení z EU, nic extremistického není.

9 0
možnosti
PK

Povedlo se vám to namíchat skvěle, btw. ach ta politická korektnost, ta nás silně omezuje. R^:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 22,33
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik