Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

:-) asi tak to chodí. Nad těmi dívkami nezoufejte, ony z toho vyrostou.

A ještě drobnou příhodu na téma zkaženosti mládeže: moje tchýně byla v šoku, že v zácpě pouštím zoufaleho řidiče z vedlejší ulice. S vysvětlením: "Já nikdy nikoho nepouštím, protože mě by taky nikdo nepustil!" Takže asi také tak.

0 0
možnosti
ND

Moc hezký článek jen u té starší generace bych řekla ne pošli to dál, ale vrať se mi :-)

0 0
možnosti
LH

Jen pro doplnění.On Vám prodejce neřekl kde se co nachází?Otec když před 15ti lety kupoval Dacii Solenza, tak mu prodejce vysvětlil co na co je, kde se co nachází, kde se co zapíná.

Takže tady bych viděl chybu v prodejci a ne ve Vás...i když...měl jste se sám zeptat.

0 0
možnosti
Foto

I88v94o 56C39i41l19i42c55h

3. 4. 2021 20:39

Když jsem chvilku (z nedostatku jiné práce) prodával auta, tak mne překvapilo kolik lidí od předchozích prodejců neznalo ani tak základní věc jakou je ta funkce páčky na vnitřním zpětném zrcátku. Snažil jsem se se zákazníkem projít úplně všechno. A taky jsem měl lepší prodeje, než léta zavedení prodejci a kdyby to nebylo zcela mimo obor, který mne bavil, tak jsem tam možná mohl udělat i kariéru ;-)

0 0
možnosti
Foto

I64v29o 32C98i22l32i42c66h

3. 4. 2021 17:56

Perfektně shrnuto R^ Mluvu mají mladí sice jinou než jsme mívávali my, ale osobně mám pocit, že jsou celkově možná i slušnější. Dokonce se mi stalo, že mne od pohledu mladý pubertální chuligán pouštěl sednout jen proto, že už mám dědičně šediny od cca třiceti let. Mne, štíhlého padesátníka v nejlepších letech, který žije s o skoro třicet let mladší partnerkou ;-) S díky jsem to samozřejmě odmítl. Nelze dnešní mládež posuzovat podle oblečení nebo mluvy, stejně jako se nám to nelíbilo, když jsme byli v jejich věku my.

3 0
možnosti
Foto

Krásné velikonoční čtení. PotěšiloR^.

K tomu "pošli to dál" si vzpomínám, že když emigrovali přátelé mých rodičů po osmašedesátém do USA, tak než dostali víza, povolení ke vstupu, musela jim tamější organizace sehnat tzv. garanta, člověka, který jim na své náklady zajistí ubytování, prostředky na stravu a zaměstnání, aby se co nejdříve postavili na vlastní nohy. Když se ptali, jak to budou splácet, bylo jim řečeno: "Až si to budete moci dovolit, uděláte totéž pro někoho dalšího". Ano, splatili to a v celé komunitě neznali nikoho, kdo by tak neučinil. Vždycky si na to vzpomenu, když jsou současní migranti, přicházející pro dávky, přirovnáváni k emigrantům z bývalého východního bloku.

8 0
možnosti
PK

Tak to se často nestává, ale je dobře , že se tak stalo a jen dodám. že mládí nemusí být jen ranný úsek života, ale duševní stav. tedy chci tím řící, že bych vám s tou pneu pomohl i v mém věku téžR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Jak se říká, nezoufat a doufat.

Jistě jinak vířže, že už Sokrates nadávalna zkaženost dnešní mládeže ;-)

0 0
možnosti
Foto

A jak mohl tušit, jak se bude dnešní mládež chovat? Ale u té jeho současné cosi pozorovat mohl. ;-D

0 0
možnosti