Foto

Rostislav Ježek: Díky, jinak na následky jsem už zvyklý.

Foto

Donedávna jsem záviděl jen Maďarům (a trochu Polákům), teď už i Slovákům. Snad se dočkám vlády rozumu i v ČR.

MK

Obávám se, že vládu rozumu byste zrovna vy asi nepoznal a nepochopil. Ale utěšovat se klidně můžete.

A co vlastně na tom Orbánovi tak obdivujete? Jeho sympatie k Russku? Vy tedy fandíte Russku? Vy fandíte agresorovi a odsuzujete oběť? Nezvedá se vám žaludek nad sebou samým?

JZ

Vedení Markízy má plné právo rozhodnout o obsahu vysílání jako každý vlastník média. Stejné právo rozhodovat o obsahu blogů idnes.cz mají jeho vlastníci, což ovšem někteří jedinci nechtějí pochopit. Ovšem nevidím důvod, proč by měli dostat prostor ve veřejnoprávních médiích ti, kteří hlásají třeba, že země je placatá. A dávat za vzor zdravého rozumu dotačního podvodníka Orbána, který ve své zemi nechal zlikvidovat opoziční média, je chucpe.

Dobře si také pamatuji, jak mne tady bojovníci za svobodu projevu vyhrožovali trestním oznámením kvůli mým blogům.

Foto

Pane Zieglere, když mluvím o pluralitě názorů, samozřejmě nemám na mysli aby se dával prostor zastáncům placaté země, nebo podivínům, co uznávají jen lodní zákon z roku 1666. Ale to vy jistě dobře víte.

Pokud ne, tak budu konkrétní. V nedávné minulosti se měl dát prostor nejen těm, co chtěli neočkované proti covidu nakládat do vagónů a kamsi odvážet, případně jim odepřít lékařskou péči (s dalším sporným otázkám spojeným s covidem), ale i druhé straně. Dnes vidíme, jak by to bylo moudré.

V současnosti by se pluralita názorů měla týkat migrace, Green Dealu, přijetí či nepřijetí EURA, nedoknutelnosti LBGT.

Mimochodem - vy si myslíte, že Země je kulatá?

Klídek, to byl jen žert pro odlehčení.

PB

..... pár tech progresivně liberálních ikon poznám obecně z médií a a někerý esa dokonce aj ze zdejší blogoscény,- voni mají jedno společný, což je činí vpravdě výjimečnými ,- totiž bezmezný nadšení z každý stupidity, kterou jim politici blahosklonně naservírujou na zlatým podnose manipulací, fabulací a lží!,- snad právě proto je ta jejich "pravda" jediná správná, nenapadnutelná, jasně zářící a ego stimulující! ,- ..... protože to přeci říkali v TV

Foto

Zopakuji svůj včerejší převzatý příspěvek od Radislava Šimoníka:

Markíza se stala hlásnou troubou progresivistů, stejně, jako je Česká televize hlásnou troubou Pětikoalice. Rozdíl je v tom, že Česká televize má jistotu, že korýtka aktivistických novinářů budou stále plná, komerční Markíza je na tom podstatně hůře. Moderátor Kovačiš už to se svým aktivismem tak přeháněl, že do jeho debaty odmítli chodit politici. No a sledovanost zákonitě klesala.

Proto se Progresívné Slovensko tak angažuje. Už je jisté, že přišlo o RTVS a teď hrozí, že bude eliminován jeho vliv v Markíze. Jako přes kopírák slyšíme stejné bláboly o nezávislosti a svobodě slova, jako když si u nás někdo dovolí říct pravdu o České televizi. Věřím, že vedení Markízy nepodlehne, zbaví se politických aktivistů a nahradí je profesionály,

JK

PPF, majitel Markízy, má od slovenské vlády čtvrtmiliardový kšeft a chce další, tak zavřela redakci hubu aby měla protekci, PPF má protekční kšefty, Ficovi burani ideologickou omajdu, profit. V celé té aféře jde o protizákonně protekčně přihrané miliardy do kapsy PPF, které potom zdaní v Holansku. Což samozřejmě Ficovým pohůnkům vůbec nevadí, jde o další sblížení s Ruskem, tam takhle funguje všechno.