Diskuse

Ruku v ruce

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejvíc udavačů a lidí kteří netolerujících odlišné názory je mezi adoranty Václava Havla Rv

0 0
možnosti
Foto

Kdežto všichni, co rotují na ruském kole, udavači nejsou a jejich tolerance trčí až do nebes. ;-D

0 0
možnosti

Poslední dobou se opět v alternativních médiích šíří neodůvodnitelná nevraživost vůči veřejnoprávní České televizi. Kdo to šíří? Miloš Zeman, Andrej Babiš, komunisti, okamurovci, klausovci a další. Proč to šíří? Protože jim vadí pravda o nich samotných, kterou veřejnoprávní média šíří. A tak mají zájem svobodu České televize zlikvidovat.

Desinformační proruské servery v rámci ruské hybridní války dehonestují kvalitu a pluralitu pořadů, dehonestují osobnosti ČT, dehonestují nejkvalitnější politiky české i evropské, dehonestují Evropskou unii, NATO i naše spojence. Cíl? Rozdělení naší společnosti, aby nebyla schopna hájit naši svobodu a demokracii.

Autor obhajuje svobodu třepit si hubu. Ale co s tím, když již třetina našich občanů je schopna uvěřit těmto lžím? Svoboda slova je zaručena lidskou kvalitou a morálkou. Bez mravnosti bývá stavěna lež na roveň pravdě! Co s tou lží, když mnozí z nás nejsou schopni odlišit pravdu od lži? To si máme nechat ukrást naši svobodu a demokracii jako ve Vítězném Únoru? Předpokladem svobody a demokracie je morální vyspělost! Podaří se nám to, když tady tolik občanů se morální vyspělosti vysmívá?

Pro tyto desinformační servery a přeposílané maily již není typické komunistické ptydepe, jejich jazyk se narovnává. Ale typické pro ně zůstávají závist, nenávist a pomluvy, které šíří mezi nás. Podle toho je poznáme!

:-)

1 7
možnosti
Foto

Pane Šimku, dáváte všechna alternativní média na jednu hromadu. Na tu negativní. Pokud si pozorně přečtete úvod článku, tak tam upozorňuji (jen jinými sovy), že mezi alternativou jsou také dezinformační, proruské atd. weby. Ale ne všechny. V tom je podstata.

Co je "třepit si hubu", jak píšete, nevím, ale, že je společnost názorově rozdělena je fakt. Tuším se tomu říká demokracie. Dobu, kdy všichni museli mít jeden názor, máme za sebou, a obávám se, že nyní i před sebou.

Nepodceňoval bych naše občany, především ty starší ne. Už v minulém režimu jsme se (no jo, je to tak, bohužel, patřím mezi ně, 60) naučili číst mezi řádky a rozlišovat co pravda je a co není. Spíše si myslím, ale mohu se mýlit, že právě mladá generace je nyní náchylná uvěřit mnohé propagandě.

Píšete o mravnosti a morální vyspělosti. Věřte že i já bych rád žil v takovém světě, ale zatím je to utopie.

Svoboda slova demokracii ukrást nemůže. Cenzura ano.

5 0
možnosti
Foto

Vždycky to tak bylo a asi i bude, spravedlnost je slepá a udavačství je hnusné, zrovna koukám na hrabě Monte Christo...

4 0
možnosti