Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Františku Kašpárku. Jen bych chtel doplnit vas pohled na pravo svobodneho obcana. Podotykam, pravo kdekoliv.

Jiz i dnes ukazujeme nase mysleni pro zeme, ktere nemaji zajem o nasi svobodu. Oni jeste nejsou tak kulturne daleko. OSN je tou nejvetsi ukazkou rozdilnosti mezi narody ve svete dnes. Vse, co tento kolos ustanovi, je k nicemu. Budeme-li hovorit o rasismu dnes a budeme brat tento pohled z minulosti, nemuzeme se nikdy domluvit. OSN tento problem nerozeznava, protoze je vedena prave temito lidmi. Ukazkou je i USA, kde prave dnes 8% obyvatelsva se domaha odskodneni za dobu otroctvi od 1629. Sami nezili v zadne dobe, kdy otrokartvi bylo prijatelnou formou zivota. Zde je zajimave porovnani i v nasi historii, kdy robota na panskem skoncila historicky nedavno. Jako narod, muzeme take se domahat podobneho odskodneni.

Politicka sila s temito myslenkami, je velmi nebezpecna pro svobodu cloveka kdekoliv. I uceni ukazujici "bileho" cloveka jako rasistu jiz od narozeni, neni produktivni k rovnovaze mezi rasovymi skupinami.

Mohu s klidnym svedomim napsat, ze i UE je postavena na sile nekterych statu a ne na sile vsech. Zase historie priliva urcitou nenavist vuci tem nynejsim silam. Ta minulost ma jeste pametniky tech dob, kdy nadrazenost jedne rasy bylo zakonem.

Nebudu se zde zabyvat svym nazorem na zlepseni. Jsem jen obycejny clovek, ktery neukazuje ve svem chovani zadnou rasistickou tentenci. A pritom rozdilnost "kultury zivota" vidim denne.

Dekuji za pozornost.

4 0
možnosti
PK

Je to smutný, ale vypadá to, že se Amerika zbláznila, nebo je to výsledek mnohaleté indoktrinace?

Například Amimedia vydávají seznamy doporučené četby, podle níž by se běloši mohli od rasismu „deprogramovat“. Amazon má celý dlouhý seznam zvaný „Anti-Racial Reading List“.

8 0
možnosti
MB

Je to cílená indoktrinace. Máte-čas, koukněte na video.

České titulky začínají ve druhé minutě.

https://www.youtube.com/watch?v=XsK7gNYJ4f0

3 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 22,33
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik