Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TC

Františkovi Kašpárkovi chybí pohled na odulý obličej ovíněného Miloše Zemana při výkonu prezidentského mandátu. Zřejmě mu schází jeho vrávoravý pohyb a nepřítomný pohled při vyzvedávání korunovačních klenotů ve Svatovítské katedrále. A v neposlední řadě mu chybí jeho peprné až neslušné výrazy při rozhovoru s redaktorem České televize během hovorů z Lán. Ano, takových

faux pas se u prezidenta Pavla zřejmě nedočká. Nechápu, proč s tím chodí iDNES blog a vykřikuje to do světa. Může se sám užírat doma na kanapi.

0 2
možnosti
Foto

J67a54n 60Š85i31k

24. 9. 2023 16:31

Zeman. Fňuk. Hezký den

2 1
možnosti
MV

Vzpomínejte nostalgicky na Zemanovy projevy bez papíru v Moskvě, není Číně. Vzpomeňte i jeho ostudný vstup do místnosti, kde se setkal s anglickou královnou a dál už nevím... nepamatuji žádné jeho vystoupení ve světě, za které bych byl na Zemana pyšný. Žádné. Ani ho vlastně nikam nezvali. Za pana prezidenta Pavla jsem moc rád nejen já, ale i většina lidí v Česku - viz hlasy pro něj ve volbě.

Užijte si vzpomínek na Zemana, já si rád uziju současnost.

8 4
možnosti
JR

J17a68n 85R92á25ž

23. 9. 2023 19:27

Generál v.v Pavel hraje přidělenou roli, která mu nesedí a nehodí se pro ni. A tak dřív nebo později se stane karikaturou prezidenta i sebe samého. Bohužel!

14 3
možnosti
LS

Kdo mu tu roli přidělil? Víte to, nebo jen obvykle plácáte vaše dojmy a pojmy?

5 0
možnosti
ZD

A z vašeho hodnocení panem Kněžínkem si - doufám - nic neděláte. Je to zdejší kašpárek.

5 12
možnosti
RK

Typický trolling opět tolerovaný administrací. Mimochodem, dělat si z autora legraci kvůli jménu je neslušné.

3 0
možnosti
ZD

Příhodný text, hlavně v posledním odstavci jste to shrnul perfektně. Asi je to v naší povaze - buď pětku nebo zpátečku a tím znechutit davům kohokoliv. Vždy když čtu podobně naladěný text jako váš o hrané komedii pokoušející se mediálního stvoření politika vzpomenu na diapozitiv, který se promítal za minulého režimu před filmy : Kam dnes večer - na Sovětský film. Těch hlášek okolo, jen se objevil. A těch hlášek na pana prezidenta...

2 5
možnosti
RK

Několik státníků se už pokusilo oslnit svět svými sportovními výkony. Vždycky skončili tak, že je nikdo nebral vážně

Zdroj: https://kasparekfrantisek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=806674

Můžete prosím uvést příklady?

Projev Pavla vám přišel chaotický?

Zemana posledních pět let nikdo nebral vážně. Nikdo ho nezval a žádný důležitý projev nepronesl. Jeho projevy nebyly přínosné a už vůbec ne objevné či vizionářské. Jejich cílem bylo akorát někoho naštvat a vyříditsi to svýminepřáteli. A že Zeman nebyl veden na provázku? Máte paměť akvarijní ryby nebo jste nevidomý, že?

Takže

18 7
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 22,33
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik