Diskuse

Popelka nakonec

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Nahlédla jsem na profil té paní, je zajímavý, a trochu mne vyděsilo, že své životní názory vyučuje na VŠ. Už se ničemu nedivím.:-/

1 0
možnosti
Foto

A to ještě nevíte, že podle některých zdejších diskutujících Popelka údajně, cituji, „propaguje LGBT ideologii.“ Jak a čím, to už ti diskutující dodat zapomněli.

0 0
možnosti
PN

To je stara vec :-)

0 0
možnosti
PN

Nejlepsi pohadky byly Cimrmanovy. Hlupak sedl na lep chytrakovi a odstrkovany na konec ostrouhal. Bohuzel propadly predevsim u deti.

Jinak sveho casu myslim v Mlade Fronte Dnes byl rozbor Popelky, minen jako vtip a malem jsem smichy spadl pod stul. Neni to nic proti pani Safrankove ani proti filmu. Byla to jen recese.

Takze Popelka byla podivna, protoze se bavila s konem, jako by to byl clovek. Mela dost zvracene chute, kdyz zabijela pro zabavu zvirata.

Princ byl teply, protoze se zamiloval do Popelky, kdyz byla prevlecena za muze.

Krome toho byl retardovany, kdyz ve veku cca 25 s podobnymi retardy behal s vyskanim po lese.

Vse nejlepsi do noveho roku 2022 a neberte to tak vazne. Tri orisky pro Popelku je jedna z nejkrasnejsich pohadek a tak to take asi dost dlouho zustane. A pani Safrankova (v te dobe slecna) je nezapomenutelna.

2 0
možnosti
Foto

Moc rád bych si přečetl, jak by paní Valdrová rozebírala jinou pohádku - Perníkovou chaloupku.

1 0
možnosti
PK

Já jsem se zase setkal se situací - vysokoškolsky vzdělaní rodiče "brblaly" že postava Trautenberka je tak negativní že jejich děti při sledování Krkonošských pohádek nabydou chybné přesvědčení - obecně podnikatelé, šéfové, manažeři jsou proti dělnému lidu úplní blbci.

1 0
možnosti
PK

Opravuji - rodiče brblali

1 0
možnosti
PB

P19e57t87r 32B91u57r31i85a96n

31. 12. 2021 13:24

:-) tohle z jejího medailonku je ještě lepší, než celý její blog:

Ve své nejnovější knize Reprezentace ženství z perspektivy lingvistiky genderových a sexuálních identit usvědčuje celebrity i instituce z jazykové diskriminace žen.

2 0
možnosti
Foto

Člověk by nevěřil, čím se dnes někteří živí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 22,33
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik