Diskuse

Krize důvěry

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Nemůže to skončit tím, že se bude jen testovat a pak se lidé nechají svému osudu," řekl epidemiolog a vakcinolog Jiří Beran pro ŽivotvČesku.cz a popsal, jak by se mělo lidem, u nichž lékaři předpokládají těžký průběh covidu, pomáhat.

https://zivotvcesku.cz/cisla-pozitivnich-jsou-nepodstatna-rika-epidemiolog-jiri-beran-poukazal-na-chybu-ktera-vede-i-ockovane-do-nemocnice/

1 0
možnosti

Lidé najeli na stejnou nepřátelskou notu jako vláda, která je účelově rozdělila, aby oslabila jejich moc a sílu.

Lidé se nechali velmi snadno zmanipulovat, čehož příčinou je všeobecná absence základních morálních hodnot a naprostá absence skutečné lásky.

Krize vždy odhaluje pravé charaktery - padají masky a ukazuje se, kdo kým skutečně je.

Vám karmaR^

2 0
možnosti

Dnes na ČT zřejmě jedna zpráva unikla cenzuře: z 22 000 pozitivně otestovaných za den bylo 7000 očkovaných, takže si můžeme spočíst, kolik těch nakažených očkovaných kolem nás chodí během týdne. Já jsem jen zvědavá, zda i těm očkovaným po uzdravení z nákazy bude líp fungovat imunita, zda ta přirozená nebude narušena. Někteří západ. odborníci o tom uvažují. Odborníci z více zemí dali stížnost k Mezinárod. trestnímu soudu v Haagu s cílem ověřit vakcíny, jejich bezpečnost, protože např. němečtí erudovaní patologové zjistili, že kolem 30 % - 40 % zemřelých po očkování zemřelo "na očkování". Jeden z hlavních patologů byl vyslán do Evropské společnosti pro patologii, takže jistě nepůjde o "konspirátora", ledaže ho chtěli uklidit před rozezlenými němec. politiky, kterým se takováto zjištění nehodí do jejich kariéry. Jednotl. farma-firmy je dobré si ověřit např. ve Wikipedii (v angličtině), tam jsou odkazy na investigat. články novinářů, ale i na soudní spory (v USA - uplácení lékařů, nabízení léčiv pacientům mimo zákon, závažné vedl. účinky). U jedné firmy jsem našla, že údajně nabídla šéfredaktorovi odbor. časopisu finanč. příspěvek za to, že neotiskne kritický článek.

2 1
možnosti
Foto

Pozitivně testovaný neznamená nemocný.

Rozhodující je poměr očkovaný/neočkovaný v nemocnicích.

A tam vedou neočkovaní v poměru cca 4:1 a to je rozhodující, absolutní čísla neříkají nic směrodatného.

Kromě toho, kolik lidí zemřelo s, nebo na Covid a kolik lidí zemřelo na komlikace po očkování???

Zkuste se zapřít a vyhledat ta čísla a dát si je do poměru.

3 0
možnosti
Foto

Karma. Hezky shrnuto. Obavam se,ze strach politiku z priznani chyby bude dale motivaci hrotit zcela nesmyslne. Blby je,ze Valek navrhuje kampan pro ockovani mladych (asi kvuli preplneniJIP generaci 60+). Nema to hlavu patu,ale moc nadejne to zatim nevypada.

3 2
možnosti

Propagace, manipulace, nátlak.

Možná to přežijeme.

Karma

2 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 22,33
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik