Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... by tu (ne)vyhraněnou sexuální identifikaci mohli rovnou definovat jako "žurnalistickou úchylku" a sexuologové by měli hnedle jasno!,- je teho už vážně přehršel,- každééééj den novej pojem, vysvětlivky kdo je-není, co je-není, s kem je-s kem není a kolik jich je dohromady ?!?,- v tem sa nemužou zorientovat ani voni sami, natož prachsprostej heterák!,- ........ a Anička;-D (?),- to je všelék na extra společenský neduhy,- ta by sa v rámci humanity dohádala aj s katem, proč preferovat gilotinu před šibenicou!R^

0 0
možnosti
JR

J62a11n 76R91á84ž

11. 7. 2021 19:05

K tématu "Evropské hodnoty":

Je málo sousloví, které po převedení do podoby jakéhosi universálního unijního hesla se stalo svou bezobsažností tak zprofanovaným. Ale přesto se jejich údajné nedodržování, či porušování stalo motivem pro vyhrožování a zastrašování nejenom lidí, ale celých států.

Heslo "Evropské hodnoty" někdo vymyslel,, aniž by se obtěžoval mu dát konkrétní obsah, který by se stal předmětem diskuze občanů Evropy, aby se zjistilo objektivně zjistilo, zda takové "hodnoty" požívají všeobecné úcty a respektu. Takže se stalo, že v bruselských kuloárech mají "evropské hodnoty" jiný obsahový význam, než i nedaleko od budovy unijního parlamentu v předměstí Bruselu. A jak se stále víc ukazuje, tak "evropské hodnoty", jejichž obsahový význam je mantrou např. v Paříži a Berlíně jsou jiné, než vyznává Varšava a Budapešť , ale i Vídeň , Praha, či Sofie.

Tak o jakých hodnotách hovoří paní von der Leyen, když chce kvůli jejich nedodržování Maďarsko sankcionovat a pan Rutte dokonce vylučovat z EU?

PS. Kdysi mi byla zamítnuta žádost o rekreaci ROH s odůvodnění, že nerespektuji socialistické hodnoty podle kterých se řídí naše společnost. Když jsem se zeptal na konkretizaci těchto hodnot, dostal jsem našeho předsedu ROH do rozpaků. Myslím, že by paní von der Leyen dopadla při obdobné otázce stejně.

10 0
možnosti
PK

No myslím, že podstatný není maďarský zákon sám, ale kontext, bo Maďarsko reagovalo možná hystericky a přehnaně, ale pochopitelně a jednoznačně odmítavě na hysterickou a přehnanou kampaň LGBT, která vládne Evropou.

Seriózní diskuse je dnes vyloučena, protože aktivisté příliš tlačí na pilu a homosexuálním párům spíš škodí, než aby jim v jejich životě pomáhali. Běžní občané jsou tématem přesyceni a odvracejí se jinam, k problémům, kterými sami žijí a je to tak správně...karma za blogR^

14 0
možnosti
PB

P36e69t56r 27B96u63r26i98a81n

11. 7. 2021 13:17

Výborně napsáno R^

11 0
možnosti
ND

Ona, Anna, ještě někde vystupuje?

1 0
možnosti
JR

J73a68n 22R94á52ž

11. 7. 2021 19:09

"Anička Š je stejného ražení jako Jirka D. junior. Dostali se na výsluní díky svým otcům, ale nepředvedli se v dobrém světle a tak jejich "záře" pohasla. Občas se nějakým, převážně hloupým výrokem snaží zviditelnit, ale už to nejde.

6 0
možnosti
ZJ

Šabatová by se měla obávat "Jurečkova zákona o důchodech"

Je na první straně seznamu. S taťkou Úhlem, s Pithartem, Rychetským, Štětinou a podobnými .

7 0
možnosti
Foto

K83a28r78e91l 67C17a60c74h

11. 7. 2021 12:42

Šabatová - Úhl - dvojice exotů.

6 0
možnosti
VV

Jo, disidenti vam kazili moralku, co. A navic byli jeste placeni vrahy z Wall Streetu a zapadonemckymi revansisty. ;-D

1 5
možnosti
Foto

21. století se zatím nemá čím chlubit. Umění upadá, odstraňují se sochy dříve slavných, státy a lidé žijí převážně na dluh, občané leniví, prosazují se podivnosti ala LGBT či BLM, k tomu migranti, covid, ochlazování vztahů s Ruskem a Čínou......

15 0
možnosti
Foto

A komentáře k tomu píše syn bývalého aparátčika, sám kdys v KSČ ...

Ale nemá se čím chlubit, když tu nechává plácat své "pravdy" od kdejakého pohrobka. ;-D

1 4
možnosti
JK

A co třeba zakázat lidem do 18ti let prezentovat materiály adorující tradiční pravicové hodnoty a ponechat zde výchovnou pravomoc rodičům? Taky dobrý?

0 7
možnosti
PV

P28a91v15e53l 23V46é22b74r

11. 7. 2021 12:27

Řešme zatím odchylky od normálu zvané LGBT. Potom se rozhodneme, co dál.

3 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 22,33
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik