Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J83o57s68e52f 86B40á37r10t74a

12. 7. 2023 10:53

Pamatujete, jak média útočily na Babiše ohledně Panama papers?

1 0
možnosti
OS

Nějak se v tom na stará kolena ztrácím. Kolik těch opravdových pravd vlastně je?

1 0
možnosti
PS

Filozof by vám odpověděl:" Každý má tu svou." A je jedno zda je novinář, politik, umělec, dělník, úředník, ... nebo i zloděj či vrah.

Ještě bych připomenul výrok Viktora Preisse, který v roli správce v pohádce (tusim S čerty nejsou žerty) řekl:" Pravda? Jaká pravda, výsosti?"

Tam bych hledal odpověď na vaši otázku.

0 0
možnosti
LP

Od novinářů, až pro obyčejné diskutéry pod články je vše bezostyšně řízeno a cenzurováno Ministerstvem propagandy ČR. Bylo to zde za Rakouska, za první republiky, za Hitlera, za komunistů potom se pár roků lidé namlsali a je to tu zase.

4 0
možnosti
ZZ

Já bych to tolik nedramatizoval.

Holt chybička se občas vloudí. Příště si dáme ještě větší pozor, aby ten jediný správný názor i případné dotazy, zněly víc jednotně.

8 0
možnosti
DK

mam pocit, ze se za valky anglicti novinari prezidenta benese malo ptali na to, co po valce bude s nemecky mluvicimi obcany ceskoslovenska. protoze to je behem boju proti agresorovi, ktery vas chce vyhladit, ta nejdulezitejsi vec.

1 1
možnosti
ZZ

O takových dotazech není nikde žádná relevantní zmínka.

0 0
možnosti
EZ

Pane Kašpárku, za tento blog dávám !

16 2
možnosti
VF

Ta vaše údajná opoziční novinářka pracuje v Republic ru. která sídlí v Moskvě nechápu proč nenapíšete celou pravdu.

3 1
možnosti
Foto

Pane Kašpárku, tu TK jsem sledoval velice pozorně a když dostal slovo Papadopulos a soukal ze sebe tu prapodivnou otázku, musel jsem se po chvíli ujistit, že se ptá novinář veřejnoprávní TV a ne nějakého proruského serveru. Byl jsem větu po větě v čím dál větším šoku a absolutně jsem nechápal, čeho jsem vlastně svědkem. Manželka by Vám potvrdila můj bezprostřední komentář (budiž to chápáno jako vyjádření v emoci): "Zelenskyj doma řekne: Do ČR už příště nepojedu, jsou to sice přátelé, pomáhají jak mohou, ale mají tam d.....í novináře." Dosud jsem ten Papadopulosův "majstrštyk" nestrávil. Styděl jsem se za něj. Byl to jediný děsivý okamžik jinak naprosto skvělé návštěvy (dar od MPA - triko nechám stranou).

5 13
možnosti
LH

Těch šoků vás čeká ještě mnoho, jen budou mít jiné konotace, vždyť žijete ve varu liberální demošky.

8 0
možnosti
VB

Dotaz Papadopulose byl mimo mísu. Holky co bydlí u nás si telefonovali s manželem, který je na frontě. On se jich ptal, jak s námi mluví. Že rusky. Tak se prý namíchl, a ať se baví s námi ukrajinsky. Tak se chvíli hádali a po deseti minutách zjistili, že se všichni hádají...rusky.

No, určitě nedojde k čechyzaci východu Ukrajiny, tedy k tomu, že Češi okradli, vyhnali všechny (zavraždili, znásilnili) ty, co se přihlásili k německému jazyku.

Pokud by se ptal na kolaboranty, tak ti budou potrestáni.

A ta Ruská novinářka. Bezpečnostní složky asi ví více než kdejaký dezolát.

4 11
možnosti
PB

Píšete, že Zelenskyj reagoval na dotaz se značnou nevolí a že "ze všech demokratických stran" byl dotaz kritizován. A k tomu dáte odkaz ve kterém se praví, že Zelenskyj nechápal o čem ten novinář žvaní a nechtělo se mu v onom hlupáctví ani moct patlat. Za trapas to pak označil novinář Šarapatka.

No, lhát se dá různými způsoby. Vy jste si vybral ten, kdy ukážete na lokomotivu, označíte ji za krávu na kolečkách a u toho znalecky pokýváte hlavou.

Mimochodem, ten dotaz byl opravdu velmi hloupý, protože ukrajinské obyvatelstvo je ukrajinsko-ruským jazykem dost promíchané a to i napříč rodinami.

9 4
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 22,33
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik