Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karl Novak

6. 9. 2011 21:31
To se to slibuje

za cizí peníze !!

0 0
možnosti

petrph

6. 9. 2011 14:39
o jakém zapojení tatínka do péče o dítě se zde mluví?

Co si čerstvě vzpomínám, tak druhý den po porodu mi holku  leda sestřičky na vyžádání přivezly na chvilku ukázat,a pak zpátky a šup šup, tatínku ven, nechte dcerušku i maminku spát, ještě si jich užijete dost.První "povinnost" jsem měl když jsem je za pár dní vez dom.

0 0
možnosti

Maryša Šárecká

6. 9. 2011 13:09
okamžitě se přiznejte

Kdo TOHLE volil?

0 0
možnosti

Amáálie

6. 9. 2011 12:45
ano

Tatínek si může vzít třeba tři dny dovolené, když jeho manželku s dítětem pustí domů, aby ji pomohl...v tomto případě jsem pro třeba dva dny na pomoc

0 0
možnosti

roman36c

6. 9. 2011 12:26
Milá soudružko poslankyně.

Jděte se svými bolševickými kydy do háje. Fakt nechápu proč hodláte házet firmám klacky pod nohy. A nejen firmám, ale všem lidem. Díky hlupákům jako jste vy už dneska dvacetiletá žena nesežene práci, jen proto že péče o její potencionální dítě hodil šikovně stát na bedra podnikatelů a firem. Já jako zaměstnavatel jsem pochopitelně v rámci možností benevolentní a pokud zaměstnanec není ten den potřeba, nebo má za sebe kolegu - náhradníka, pak je to bez problému. Nežijeme v socialismu abych na jeden flek zaměstnal 5 lidí, takže když čtyři chybí, nikdo si toho ani nevšimne. Zkrátka pokud potřebuju aby zaměstnanec v práci byl, musí tam být. Jestli se jeho partnerce narodilo dítě, nebo mu přiletěla tetička z Marsu mě, ale ani mé klienty doopravdy nezajímá.

1 0
možnosti

Šestá z pěti

6. 9. 2011 12:31
Re: Milá soudružko poslankyně.

R^R^R^

0 0
možnosti

pralinka_rumova

6. 9. 2011 11:58
Dámo,

máte to z toho těhotenství a mateřství nějaké popletené. Pokud otec zapíjí narození dítěte, tak mu snad my ostatní máme platit ranní kocovinu? Nebo snad jeho zaměstnavatel? Ať si vezme dovolenou nebo neplacené volno, co je státu do soukromých záležitostí lidí. A to jste kandidovala za pravici???8-o

1 0
možnosti

lisbonka

6. 9. 2011 12:17
Re: Dámo,

No nevim, nemusi se nutne jednat o kocovinu, ono totiz ne vsechny zeny rodi behem dne, nebo nejlepe odpoledne, kdy tatinkovi padla. Statu a priori do soukromych zalezitosti az tak moc neni, na druhou stranu si myslim, ze nas jako spolecnost by nezabilo dat otcum jeden den volna jako projev dobre vule a signalu, ze si rodin s detmi vazime. Rada z otcu je take u porodu, a ten kdyz trva dele, tak i otec z toho je dost vyflusan. A pak, pani poslankyne to dava do kontextu toho, ze na svatbu narok na volno mate, ale pri narozeni ditete nikoli a pokud jsem pochopila, je pro ni zarazejici tento rozpor. V tomto ohledu s ni souhlasim, z meho pohledu je narozeni ditete vyraznejsi udalost, ktera jak na matku, tak otce klade vetsi naroky, nez spolecenska udalost svatebni.

1 0
možnosti

Šestá z pěti

6. 9. 2011 11:57
CO si takhle vzít normální dovolenou?

Proč by musel být den volna v Zákoníku práce, když si každý může vzít dovolenou? Každá normální firma to v takových situacích pochopí a jistě nebude dělat problémy. Když jsem čekala 1. i 2. dítě, tak jsme s tím v rodině již počítali a manžel si šetřil dovolenou, aby pak s námi mohl být doma (1-2 týdny).

-

Píšete v profilu, že se chcete "vymezovat proti levicovým politikům", ale chcete zavádět takové levicové, až komunistické, myšlenky? Nechápu. 8-o

0 0
možnosti

SID09

6. 9. 2011 12:00
Re: CO si takhle vzít normální dovolenou?

Máte pravdu. Paní poslankyně je těžce ujetá a vůbec netuší  co si může naše hospodářství dovolit za výdaje a co nikoliv.

Její šéf Kalousek hledá prachy, kde by mohl ušetřit a holčina by rozhazovala a rozhazovala - nejen státní, ale i soukromé peníze. !!

0 0
možnosti

pralinka_rumova

6. 9. 2011 11:56
Dámo,

0 0
možnosti

Maryša Šárecká

6. 9. 2011 11:56
navrhuji další prorodinné volné dny:

odvšivovací (může čerpat otec i matka) - 1x ročně, ve vybraných lokalitách 2x ročně;

zahájení školního roku;

ukončení školního roku;

zkouškový - 1 rodič jako doprovod ke zkouškám na střední školu;

poblitkový - když se děťátko poprvé opije...atd.

0 0
možnosti

blob

6. 9. 2011 13:52
Re: navrhuji další prorodinné volné dny:

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1382x
Působím jako poslankyně TOP 09 za Hlavní město Praha. Vzděláním jsem právnička, v současnosti zastávám pozici místopředsedkyně Ústavně právního a Mandátového a imunitního výboru Poslanecké sněmovny. Jsem vdaná, mám malého syna Kubíka a na cestě další miminko.

Seznam rubrik