Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P52a57v68e92l 80K42u55r84a40l

12. 1. 2015 14:23

Jesli Syriza neoslabuje v průzkumech právě proto že omezuje radikálnost svých projevů.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé a docela důležité . Vývoj v Řecku bude zásadně ovlivňovat budoucnost celé eurozóny a tím v důsledku i nás. Bedlivě vše sledují zejména ekonomové v Itáliii , Španělsku a vlastně v celém jižním křídle EU.

Chraň nás pánbůh před dominovým efektem.

0 0
možnosti
KF

No pokud zůstanou s Eurem, tak si troufnu tvrdit, že dlouhodobému deflačnímu problému zabrání zejména buď investicemi zvenčí s podporou EU (otázka udržitelnosti a produktivity investic, ale zase nečekám, že bez podpory EU by tam někdo ve velkém investoval) nebo dalším zadlužováním či odpouštěním dluhů... Ale jedno je jasné - současný postup je malér - i neekonoma napadne, že pokud má někdo splácet závazky, musí fungovat na potenciálu, ne hluboko pod ním.

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 469x
Jsem členem Advisory Boardu hedge fondu Charles Bridge Global Macro Fund ( http://www.chbridge.cz ) a jednatelem společnosti Aura Invest Group ( http://www.aurainvest.cz ). Zabývám se investováním na globálních kapitálových trzích a investičním výzkumem. Zároveň píši některé postřehy z investičního světa na vlastním blogu http://www.jankaska.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky